Mehmet Tahta adlı üyeden alıntı
Merhabalar,Buradaki arkadaşların en son hangi tarihte Ubuntu kullandıklarını bilemiyorum fakat Ubuntu kullanım açısından zor bir işletim sistemi değil, aksine oldukça kolay, hiç zorlanacağını zannetmiyorum. Temel bir windows kullanıcısı çok çok rahat bir şekilde ubuntu kullanabilir.
Donma ağırlaşma siyah ekran vb. olaylardan bahsedilmiş, böyle bir olay yok. En performanslı ve sorunsuz çalışan dağıtım Ubuntu şu anda.
Hocam Ubuntu sistemle stabil çalışıyor olabilir ancak performansı düşük pc'lerde çokta işe yarıyor gibi durmuyor.
Bende Ubuntu ve Linux Mint'e ufak ufak kasmalar oluştu, tarayıcıda 4. sekmeden fazlasını açamıyordum.
Konuyu açan arkadaşımız ve merak edip konuya giren linux meraklılarına tavsiyem elementary OS http://elementaryos.org/ denemeleridir. Ubuntu da kullandım ama elementary OS, -elementary OS, Ubuntu tabanlı olmasına rağmen- Ubuntu'dan daha kararlı, hafif ve hızlı. Ubuntu'da en sevmediğim şey Unity Launcher. Solda başlatıcı hiç mi hiç kullanışlı değil.
Linux Mint'deyim şu anda Ubuntu'yu kullanıyormuş o yeni öğrendim. Bu elementary OS'u sevdim gibi Mac'e benziyor biraz bunu bi deniyim. Teşekkürler :D