netbozum
tr.link

Apple Store'dan iMac 21.5 Aldım

10 Mesajlar 1.486 Okunma
acebozum
tr.link

snakebad snakebad Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 4 / 19
  • Ticaret 1, (%100)

Uzun zamandır Antalya Araba Kiralama ofisimdeki göz yorulmasının sebebini arıyordum ve sonunda buldum. Antalya Rent A Car ofisi en toplu halinde bile dağınık gösteren sadece bilgisayarmış. Bu dağınıklığa bir son vermem gerektiğini düşündüm ve all in one yani hepsi bir arada bir bilgisayar almaya karar verdim. Biraz orjinali ve kaliteyi seven biri olduğum için ilk adresim Apple Store web sitesi oldu. Siteye girdiğimde çok güzel ve anlaşılır bir arayüz beni karşıladı. İstediğim ürünü zaten biliyordum fakat yine de diğer ürünleri incelemede fayda var diyerek tüm ürünleri inceledim. Açıkçası ekran boyutundan dolayı dizüstü çeşitlerinin üstünde pek durmadım.

Apple Store sitesinden iMac çeşitlerinin bulunduğu sayfadan en baz model olan iMac 21.5″ modelini seçtim ve sipariş detaylarına geçtim. Bu arada bir özellik dikkatimi çekti, eğitim için mac diye bir seçenek vardı. Bu seçeneği seçince ürün fiyatında yaklaşık %10 gibi bir indirim oldu. Eğer sizde Apple Store alışverişi yapacaksanız buna dikkat edin. Üstelik şuan için herhangi bir belge vs. istenmiyor. Öğrenci olmasanız bile indirimden faydalanabiliyorsunuz.
Ürünü seçtikten sonra detaylara geldik, donanım olarak hiç bir yükseltme yapmadım ihtiyaçlarımı karşılayacak bir performansa sahip zaten ürün. Klavye seçiminde numerik bölümü olan klavyeyi seçtim fakat sonradan farkettimki numerik klavye kablolu ve kargo süresine 15 gün ekliyor ekstradan buna dikkat etmenizi öneririm. Tamamen standart özellikler ile ürünü sepete ekledim ve ödemesini yaptım. Yine sonradan farkettiğim bir durum var. 49 TL gibi komik ve Apple’dan beklenmeyecek bir rakama uzaktan kumanda alabiliyorsunuz. İhtiyacınız varsa bu kumandayıda aksesuarlar bölümünden sepetinize ekleyin. Ödemeyi yaparken kredi kartı bilgisi girince taksit seçenekleri çıkıyor ordan bütçenize göre uygun olanı seçiyorsunuz.

Sipariş tamam ödemede yapıldı şimdi sıra onlarda;

Ödemeden hemen sonra bir mail geldi burada sipariş takip numaram vs. vardı. Gece 01:00′da siparişi verdim, aynı gün kargom yola çıktı ve ertesi gün öğlen UPS kargo ile kapımda ürünü teslim aldım. Ürünü satın alma işlemi bu kadar.

Ürün geldiğinde orjinal kutusunu koruyan ikinci bir kutu var daha o kutuda bile kaliteyi farkediyorsunuz. herşey düzenli tertipli. Kutuyu açtım, içerisinde klavye ve mause bulunan bir kutu, güç kablosu ve mac bulunuyordu. Hepsi bu kadar. Kasa yok, hoparlör yok, kocaman bir klavye yok, bağlantı için birton şey yok sadece bir güç kablosu. Tüm kurulumları yaptım 5 dakika içinde ürünü kullanabilir hale geliyorsunuz. Buraya kadar her şey güzel fakat işletim sistemi uzun yıllar Windows kullanıcısı oldğum için beni biraz zorladı. Alışmam baya zaman aldı, fakat alışınca gayet rahat bir kullanımı oluyor. Tabi arasıra Windows ihtiyacım oluyor bu konuyuda düşünmüş Apple. Kendi sisteminde bulunan bir yazılım ile Windows yükleyebiliyorsunuz. Bu şekilde iMac hem macos hemde Windows ile çalışabiliyor. Eğer ofisinizde, evinizde, bulunduğunuz bir ortamda kaliteyi ve şıklığı istiyorsanız iMac almanızı tavsiye ediyorum. İyi eğlenceler.

Yazı : http://www.blog.antalyarentacar.com.tr/apple-store-imac-21-5/
JackkerL

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

sertacid sertacid Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 0 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle hayırlı olsun :)

Benim zaten hayat felsefem:

1: Mac
2: PS4 + 3D, 1080P TV

• Üyelik 04.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 4 / 19
  • Ticaret 1, (%100)

sertacid adlı üyeden alıntı

Öncelikle hayırlı olsun :)

Benim zaten hayat felsefem:

2: PS4 + 3D, 1080P TV

2: Xbox + Guitar Hero

:D

• Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 0 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

snakebad adlı üyeden alıntı

2: Xbox + Guitar Hero

:D

XBox Hangisi ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 4 / 19
  • Ticaret 1, (%100)

Xbox 360, sadece guitar hero oynamak için aldım. Xbox one araştırmalarıma göre çalıştırmıyormuş.

• Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 0 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Xbox one alma bence 360 sana yeter sen ps4 al :D

• Üyelik 04.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 4 / 19
  • Ticaret 1, (%100)

sertacid adlı üyeden alıntı

Xbox one alma bence 360 sana yeter sen ps4 al :D

2 Ay önce sattım :) çok oyuncu biri olmadığımı düşünüyorum.

• Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 0 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

snakebad adlı üyeden alıntı

2 Ay önce sattım :) çok oyuncu biri olmadığımı düşünüyorum.

:confused: öyle görünüyor

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Güzel yazıyorsunuz hocam, akıcı olmuş sıkmadan okuttu kendini yazı. Hayırlı olsun, gerçekten şıklık, kalite ve performans adına en iyisini yapmışsınız.

• Üyelik 04.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 4 / 19
  • Ticaret 1, (%100)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Güzel yazıyorsunuz hocam, akıcı olmuş sıkmadan okuttu kendini yazı. Hayırlı olsun, gerçekten şıklık, kalite ve performans adına en iyisini yapmışsınız.

Teşekkürler ;)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al