sezaiacima adlı üyeden alıntı

Siteni inceleme fırsatı buldum. Bol bol backlink alıp tanıtım yazısı yazdırman gerek.
İkinci olak, sitenin daha fazla indeks almaya ihtiyacı var. Bir makale eklerken Google Webmaster Araçları kısmından Google gibi getir seçeneğini tıklarsan bu durumda makaleni manuel olarak indekslettirmiş olursun. Sitenin yaşı hakkında bir bilgim yok. Ama sitenin yaşı ilerledikçe indeks alma hızı da artacaktır. Google'da ön sıralara çıkmak için yapman gereken bir diğer seçenek ise makalenin seo uyumlu olması. Kullandığın wordpress temasının olduğunda az js ve css dosya bulundurmasına özen göster. Sitenin wmaracındaki puanı 78-80 olabilir, ama gtmetrix'te 80'e 66. Görsellerini optimize edip site hızını arttırman da yararınadır. Senin sitenin gtmetrix puanına erişmek için: buraya tıklayabilirsin. Sürem olmadığından ancak bu kadar inceleme yapabildim. Bunların hepsini de yaptım diyorsan bu durumda sana başka önerilerim de olacaktır. Ama bunları yapmış olman veya benim atlamış olduğum bir şey varsa bana söylemen lazım. Saygılarımla.

Backlink ve tanıtım yazısını yaptım. Pingleme servislerini kullandım. Sosyal medyayı aktif kullandım. Tema seo uyumlu. Makaleler uyumlu. Bunları ve daha fazlasını yaptım.

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

http://www.bilginportal.net/2014/04/index-hznz-en-son-hza-aln.html

Buradaki yazımı okuyabilirsin ben burada yazdıklarım sayesinde index hızını 3 - 5 saate düşürdüm.

Teşekkürler okuycam.