lostyazilim
tr.link

Wordpress Tabanlı Sitem İndex Almıyor

7 Mesajlar 1.061 Okunma
lstbozum
tr.link

Klavuzer Klavuzer O GEMİ BİR GÜN GELECEK Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Tarih Öğretmeni
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 297
  • Beğeniler 41 / 41
  • Ticaret 4, (%100)
Sitem 3 aylık. Sürekli içerik giriyorum. Özgün. Fakat girdiğim yazılar birkaç gün sonra google'da çıkıyor. Haber sitesi için bu çok kötü bir durum. Ne yapmama gerekiyor? Nasıl hızlı index aldırabilirim?

Sitem: http://turuncudroid.com/

wmaraci
reklam

Nakrul Nakrul Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Turızm işletme
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
google webmastertools a sıten dogruladınmı dogruladıysan sıte harıtası gönderdınmı + hızlı ındex ıcın gorsel resımlere onem vermen gerek bırazda sosyal medyada aktif olursan google gereken onemı verıcektir

benım mesela 20 gundur acık sıtem ekledıgım konu sanıyesınde googlede

• Üyelik 26.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Tarih Öğretmeni
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 297
  • Beğeniler 41 / 41
  • Ticaret 4, (%100)

Nakrul adlı üyeden alıntı

google webmastertools a sıten dogruladınmı dogruladıysan sıte harıtası gönderdınmı + hızlı ındex ıcın gorsel resımlere onem vermen gerek bırazda sosyal medyada aktif olursan google gereken onemı verıcektir

benım mesela 20 gundur acık sıtem ekledıgım konu sanıyesınde googlede

site haritasını gönderdim. Doğruladım. Sosyal medyada konumu paylaşıyorum. Çeşitli facebook gruplarında açtığıım konuları paylaşıyorum. Fakat yok tık yok sitede...

wmaraci seo puanı 78-80

sezaiacima sezaiacima WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Çağrı merkezi
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 508
  • Beğeniler 33 / 58
  • Ticaret 1, (%100)

Kilavuzer adlı üyeden alıntı

site haritasını gönderdim. Doğruladım. Sosyal medyada konumu paylaşıyorum. Çeşitli facebook gruplarında açtığıım konuları paylaşıyorum. Fakat yok tık yok sitede...

wmaraci seo puanı 78-80

Siteni inceleme fırsatı buldum. Bol bol backlink alıp tanıtım yazısı yazdırman gerek.
İkinci olak, sitenin daha fazla indeks almaya ihtiyacı var. Bir makale eklerken Google Webmaster Araçları kısmından Google gibi getir seçeneğini tıklarsan bu durumda makaleni manuel olarak indekslettirmiş olursun. Sitenin yaşı hakkında bir bilgim yok. Ama sitenin yaşı ilerledikçe indeks alma hızı da artacaktır. Google'da ön sıralara çıkmak için yapman gereken bir diğer seçenek ise makalenin seo uyumlu olması. Kullandığın wordpress temasının olduğunda az js ve css dosya bulundurmasına özen göster. Sitenin wmaracındaki puanı 78-80 olabilir, ama gtmetrix'te 80'e 66. Görsellerini optimize edip site hızını arttırman da yararınadır. Senin sitenin gtmetrix puanına erişmek için: buraya tıklayabilirsin. Sürem olmadığından ancak bu kadar inceleme yapabildim. Bunların hepsini de yaptım diyorsan bu durumda sana başka önerilerim de olacaktır. Ama bunları yapmış olman veya benim atlamış olduğum bir şey varsa bana söylemen lazım. Saygılarımla.
Klavuzer

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
http://www.bilginportal.net/2014/04/index-hznz-en-son-hza-aln.html

Buradaki yazımı okuyabilirsin ben burada yazdıklarım sayesinde index hızını 3 - 5 saate düşürdüm.

• Üyelik 26.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Tarih Öğretmeni
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 297
  • Beğeniler 41 / 41
  • Ticaret 4, (%100)

sezaiacima adlı üyeden alıntı

Siteni inceleme fırsatı buldum. Bol bol backlink alıp tanıtım yazısı yazdırman gerek.
İkinci olak, sitenin daha fazla indeks almaya ihtiyacı var. Bir makale eklerken Google Webmaster Araçları kısmından Google gibi getir seçeneğini tıklarsan bu durumda makaleni manuel olarak indekslettirmiş olursun. Sitenin yaşı hakkında bir bilgim yok. Ama sitenin yaşı ilerledikçe indeks alma hızı da artacaktır. Google'da ön sıralara çıkmak için yapman gereken bir diğer seçenek ise makalenin seo uyumlu olması. Kullandığın wordpress temasının olduğunda az js ve css dosya bulundurmasına özen göster. Sitenin wmaracındaki puanı 78-80 olabilir, ama gtmetrix'te 80'e 66. Görsellerini optimize edip site hızını arttırman da yararınadır. Senin sitenin gtmetrix puanına erişmek için: buraya tıklayabilirsin. Sürem olmadığından ancak bu kadar inceleme yapabildim. Bunların hepsini de yaptım diyorsan bu durumda sana başka önerilerim de olacaktır. Ama bunları yapmış olman veya benim atlamış olduğum bir şey varsa bana söylemen lazım. Saygılarımla.

Backlink ve tanıtım yazısını yaptım. Pingleme servislerini kullandım. Sosyal medyayı aktif kullandım. Tema seo uyumlu. Makaleler uyumlu. Bunları ve daha fazlasını yaptım.

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

http://www.bilginportal.net/2014/04/index-hznz-en-son-hza-aln.html

Buradaki yazımı okuyabilirsin ben burada yazdıklarım sayesinde index hızını 3 - 5 saate düşürdüm.

Teşekkürler okuycam.
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

webstar webstar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 4 / 16
  • Ticaret 2, (%100)
Buyur arkadaşım şu yazıyı oku sadece 2 dakikada index aldır .. Bir çok kişi sorduğu için yazıyı yazdım garantili ve kesin çözümdür.
Klavuzer

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al