-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar merhaba hemen konuya gireyim. Ben şimdi bir dizi sitesi açtım. Fakat dizi sitesine ekleyeceğim videolarda kendi reklamım olsun istiyorum. Torrentten dizileri buldum altyazıları buldum fakat bunu vk.com a eklemek gerçekten uzun sürüyor. Anlaşacağım kişi kendisine söylediğim dizinin hangi bölümlerini istiyorsam onları torrent programları ile bulacak ve altına alt yazıyı ekleyip vk.com ' a uplad edecek. Ücretlendirme dizi başına olacaktır. İlgilenenler bir bölüm başına şu ücreti isterim ve ödeme türü şu şekilde diye pm yada skypeden iletişim kurabilirler
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bunu botlar ve hazir sistemlerle gunde binlerce videoya kadar hizli bir sekilde server uzerinden yapabilen arkadaslarimiz var diye biliyorum ucret konusunda fazla bonkor olmanizi tavsiye etmem :)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
ChecK
www.hburaktasyurek.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Server Uzmanı ve Php Dev.
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Konu sahibinin izni olursa takipteyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biz nettesin olarak videoların için özel sunucu temin eder istediğin videolarıda sunucuya yükleyebiliriz. Skype pm gönderdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
NettesinHost adlı üyeden alıntı
Biz nettesin olarak videoların için özel sunucu temin eder istediğin videolarıda sunucuya yükleyebiliriz. Skype pm gönderdim.
Hizmet için ücret talebiniz ve panel kullanım gibi detayları belirtirseniz youtube ve dailymotion için ilgilenebilirim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com