lostyazilim
tr.link

Can Sıkıntısından Kodladım Napalım Dağıtalım

12 Mesajlar 2.687 Okunma
lstbozum
tr.link

Emrecany Emrecany Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1231
  • Beğeniler 126 / 259
  • Ticaret 22, (%100)

Arkadaşlar biraz önce internette bir psd buldum ve can sıkıntısından kodladım bakın bakalım beğenecekmisiniz dağıtalım mı ?

Site : http://emrecanyk.com/demo/ShowCase/

HTML - CSS OLARAK İNDİR : http://yadi.sk/d/nU_XwJSBSuFRM HATALARI OLABİLİR ARKADAŞLAR ELİMDEN GELEN BU KUSURA BAKMAYIN

WORDPRESS : ŞUAN HAZIR AMA GELİŞTİRİYORUM HATALARI VAR BİTİNCE PAYLAŞIRIM :)

wmaraci
reklam

BlackStone BlackStone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 28 / 119
  • Ticaret 12, (%100)
Kodladın? Yeni nesil çok kod yazıyor artık biz yetişemiyoruz sanırım. Anlayamıyoruz...

• Üyelik 25.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1231
  • Beğeniler 126 / 259
  • Ticaret 22, (%100)

BlackStone adlı üyeden alıntı

Kodladın? Yeni nesil çok kod yazıyor artık biz yetişemiyoruz sanırım. Anlayamıyoruz...

Nedemek istediğinizi anlamadım küfür mü ettiniz teşekkürmü ettiniz ?

Hakann Hakann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 50 / 71
  • Ticaret 14, (%86)

Arkadaş, kodladım derken zaten kendi deyimiyle diyor onu böylesine birden bire bu tür yaklaşımlarda bulunmanızı önermiyorum. Bişeyler yapmış paylaşmak istemiş sizde bi şeyler paylaşın da o zaman kodladım demeyi öğrensinler.
01101011 brkrtp PorFavorDama

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

sertacid sertacid Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 0 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
işe yarar

hsaim hsaim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / K
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** S**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 70 / 18
  • Ticaret 2, (%100)
çok iyi olur aslında bence dağıtmalısın.

http://www.yazilimgelistiricileri.com/

• Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 28 / 119
  • Ticaret 12, (%100)

Emrecany adlı üyeden alıntı

Nedemek istediğinizi anlamadım küfür mü ettiniz teşekkürmü ettiniz ?

Ne küfürü böyle küfür mü olur? Kodladım demişsin. Kodlama demek web programlama dillerinden ASP, ASP.Net, PHP, JSP vb. herhangi biriyle bir web sayfasını dinamik olarak sıfırdan oluşturmak demektir. Kodladım diye yazmışsın başlığa, konuya girince PSD'den çizilen bir tasarımı HTML'e aktarmışsın olay bu burada kodlama falan yok.

Helios adlı üyeden alıntı

Arkadaş, kodladım derken zaten kendi deyimiyle diyor onu böylesine birden bire bu tür yaklaşımlarda bulunmanızı önermiyorum. Bişeyler yapmış paylaşmak istemiş sizde bi şeyler paylaşın da o zaman kodladım demeyi öğrensinler.

Herkes kendine göre bir dil mi konuşuyor? Burası webmaster forumu webmaster jargonunda "kodlamak" tanımının ne olduğunu üstteki mesajda yaptım okuyabilirsin. Ayrıca yıllardan beri çeşitli dillerde yüzlerce ücretsiz script "kodlayıp" dağıttım zaten.

Neyse yeni nesil çok kod yazıyor diyorum anlamıyorsunuz biz geri kaldık artık. Şimdilerde tema türkçeleştirmek, stil dosyasına tag eklemek bile kodculuk :)
isousluer WampiR Srn

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1231
  • Beğeniler 126 / 259
  • Ticaret 22, (%100)

Ne küfürü böyle küfür mü olur? Kodladım demişsin. Kodlama demek web programlama dillerinden ASP, ASP.Net, PHP, JSP vb. herhangi biriyle bir web sayfasını dinamik olarak sıfırdan oluşturmak demektir. Kodladım diye yazmışsın başlığa, konuya girince PSD'den çizilen bir tasarımı HTML'e aktarmışsın olay bu burada kodlama falan yok.

Herkes kendine göre bir dil mi konuşuyor? Burası webmaster forumu webmaster jargonunda "kodlamak" tanımının ne olduğunu üstteki mesajda yaptım okuyabilirsin. Ayrıca yıllardan beri çeşitli dillerde yüzlerce ücretsiz script "kodlayıp" dağıttım zaten.

Neyse yeni nesil çok kod yazıyor diyorum anlamıyorsunuz biz geri kaldık artık. Şimdilerde tema türkçeleştirmek, stil dosyasına tag eklemek bile kodculuk :)

Haklısınız :) bir hata işte bu arada tasarımı wordpress döktüm sadece page.php kaldı bitirince dağıtmayı düşünüyorum kullanan olursa tabi :)

alp alp Professional Sleeper Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 19 / 14
  • Ticaret 0, (%0)

Eğer kişi Back-End Developer ise kodlama terimi sizin dediğiniz gibidir ama kişi Front-End Developer ise kodlama deyince akla gelecek tek şey çizilmiş bir tasarımı koda dökmektir ki zaten arkadaş da bunu yaptığından bahsediyor.

www.Oyunoynay.Org

• Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 28 / 119
  • Ticaret 12, (%100)

alp adlı üyeden alıntı

Eğer kişi Back-End Developer ise kodlama terimi sizin dediğiniz gibidir ama kişi Front-End Developer ise kodlama deyince akla gelecek tek şey çizilmiş bir tasarımı koda dökmektir ki zaten arkadaş da bunu yaptığından bahsediyor.

Bu konuyu daha fazla tartışmak istemiyorum ancak siz arkadaşı "Developer" yapmışsınız madem, yanlışınızı düzelteyim. Front-End Developer görsel tasarım dahil, tasarımın HTML'e aktarılması (dökülmesi) ve teknoloji kısımlarını da yazan kişidir. Adı üstünde "Developer" yani "Geliştirici" dir. Bu arkadaşın yaptığı, yine tekrarlıyorum yalnızca hazır bir PSD'nin HMTL'e aktarılması (dökülmesi) işlemidir. Back ve Front-End Developer süreçlerini tek tek anlatmaya gerek duymuyorum ancak bu konuda makale bile yazılabilir.
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al