Habercibirlik adlı üyeden alıntı

Öncelikle yapılan yanlış seo stratejilerinden dolayı sayfanın güncellemelerde sıralardan düşmesi normal.Sonrasında değiştirdiğin başlık ile google sayfanı tekrar değerlendirmiş ve 8.sayfadan sıralamayı uygun bulmuştur.11.sayfada olmasının sebebide hala yanlış strateji uygulamandan dolayı ve rakip firmalarının seo konusundaki olumlu sonuçlarından düşüş yaşamaktasn.

Yapman gereken şey sayfanın başlığını anahtar kelimeni içeriğini sayfa açıklamanı tam olarak düzenleyip.o sayfana ! seo çalışması yapmaktır.kaliteli backlinkler alıp sayfa içeriğindeki anahtar kelimelerininde bulunduğu bir yazı yazıp siteni kaynak göstermek.sayfanı sosyal medyada duyurmak.

Yanlış bilinen 2. : Googlenin pagerank kalitesi web sitenizin kalitesi değildir.

Pagerank web sitenizin tüm sayfalarının toplam kalite puanının bir ortalamasıdır.Sitenizdeki her sayfanın bir kalite puanı vardır.Bu kalite puanı ile her sayfanız googlede farklı sıralarda çıkmaktadır.Sitenizin pagerankını arttırmak için ana sayfanıza değil tüm sayfalarınıza çalışma yapın !





Hocam ilginiz için teşekkürler ama yanlış seo diyorsunuz ama benim o site nerde bakarsanız 10 aydan belki fazla 1,ci sayfa 2,ci sıradaydı herhangi birşey yapmadım sadece düştüğünde başlığı değiştirdim o kadar ama neden o kadar geriye gittiğini anlamış değilim