Müzik nasılır yapılır sorusu inanılmaz garip geldi bana.. Aranje nasıl yapılır, hangi programlar kullanılarak kompozisyonlar üretilebilir, uyumlu partisyonlar nasıl oluşturulur.. Diğer türlü sorduğunuzda şahinde egzos patlatma videosuyla araba kullanma eğitimi vermek gibi oluyor maalesef.
Müzik nasılır yapılır sorusu inanılmaz garip geldi bana..
Aranje nasıl yapılır, hangi programlar kullanılarak kompozisyonlar üretilebilir, uyumlu partisyonlar nasıl oluşturulur.. Diğer türlü sorduğunuzda şahinde egzos patlatma videosuyla araba kullanma eğitimi vermek gibi oluyor maalesef.
Müzik nasılır yapılır sorusu inanılmaz garip geldi bana..
Aranje nasıl yapılır, hangi programlar kullanılarak kompozisyonlar üretilebilir, uyumlu partisyonlar nasıl oluşturulur.. Diğer türlü sorduğunuzda şahinde egzos patlatma videosuyla araba kullanma eğitimi vermek gibi oluyor maalesef.
insanları müzik yapmalrı konusunda bilgilendirmek istiyorum yardım eder misin
bu arada müzik süper tebrik ederim...
Hocam bu işler o kadar basit olsaydı herkes müzik yapardı. Ama bence herkesin müzik yapmaması daha iyi olur. Ama youtube'da bununla ilgili çok video bulabilirsiniz. Onlara bakarak sizde birşeyler öğretmeye çalışabilirsiniz.
Hocam bu işler o kadar basit olsaydı herkes müzik yapardı. Ama bence herkesin müzik yapmaması daha iyi olur. Ama youtube'da bununla ilgili çok video bulabilirsiniz. Onlara bakarak sizde birşeyler öğretmeye çalışabilirsiniz.
kalsın o zaman bende başka bir şey paylaşırım dünyada insanların öğrenmesi gereken çok şey var değil mi ? :)
kalsın o zaman bende başka bir şey paylaşırım dünyada insanların öğrenmesi gereken çok şey var değil mi ? :)
yahu prodaki seslerin yerini bi ezberle hele:)) ne hemen cekip atmıssın bu işler basit deil öyle önce saglam kulak vereceksin sonra akılda tutucaksın pes pese 3>7>9>13>15 saniyeler bu sekılde tıklayacaksın bazılarını ek bazılarını kaldırıcaksın dj lik bilgi tecrubeye dayanır alakası olmayan luplar atarsan :) giderler karışır cıkarmak istedigin muzik berbat olur iyi birsey icin iyi emek vermek lazım kolay gelsin hic begenmedim acıkcası