LG 42LA660S sanırım teknosa için üretilen bir seri diğer mağazalarda yok. Bizde alırken baya araştırmıştık.

-Modeli yanlış hatırlıyor olabilirim, ama teknosa mağazası için üretilen bir seri var büyük ihtimalle bu modeldi.-

Bu televizyonu almak için gittiğinizde mağazada söyledikleri birşey var. İşte 600HZ hızı olsa da olmasada zaten türkiyede yayınlar 50HZ. O yüzden özelliği kullanamıyorsunuz. Bu tamamen yalan öyle saçmalık mı olur? Film izlerken oyun oynarken bu bariz şekilde fark ediyor. Televizyon bir kere alınıp uzun süre kullanılıyor. Alacaksanız sağlam olsun..

Bende araştırırken bu televizyona da baktım fakat neden yabancıya gitsin para diyerek vestele yöneldim. Neden teknik özellikler aynı olmasına rağmen ve çift ekran gibi ek özelliklerin vestelde artı olması ve yerli malı olması nedeniyle vestele yöneldim.

Zaten aldığım televizyonun paneli de LG. Yani panel aynı panel

Televizyon hakkında yorumlara gelecek olursam hiçbir sorun yaşamadım 4-5 aydır. Tek sorunum gelip kuruldu ama metal çerçevesinde görünür kısımda küçük bir çizik vardı. Aradık söyledik televizyonu kullandık sonra yenisi geldi değiştirdiler.