Conqueror adlı üyeden alıntı

Ne alakası var ben her sitemde kullanıyorum. Blogger üzerinden almıştım. Boş çıkmasının sebebi belli bir süre reklamın oturması için beklemenizin gerekmesi. Google site etiketlerinize göre reklam gösteriyor.

Kardeşim Sen Kullanıyorsun ben Kullanamıyorum Bende olmuyor diyorum demek ki olmadığı durumlarda var, 2 yıldır da Kullanıyorum reklamı ekleyince hemen çıkmadığını Biliyoruz.

Bak kardeşim adsenseyi kimi Youtube üzerinden alır adsenseye bağlar o hesap dan reklam kodu alabilirsin ama bloglar da ve sitelerde o kullanılmaz.

blogger den direk alırsın adsense reklamını ama bazıları sadece blogger de kullanılıyor (farklı blogger olan stelerde kullana bilirsin) ama normal sitelerde Çıkmıyor reklam

bazı blogger den alınan adsense hesapları da demek ki normal sitelerde kullanıla biliyor.

Senin yapman gereken nedir Şu: bir reklam kodunu arkadaşına veya varsa senin sitene eklemek Çıkıyor mu Çıkmıyor mu ( arkadaşın dediği gibi beklemeyi unutma :) ama bekleme süren maksimum 3 dk dır Reklam 3. dk içinde çıktı çıktı sonra Çıkmaz