gokofalse adlı üyeden alıntı

Ben yalnızca burada ekipman ve sisteme değinmedim arkadaşım. Nerede bu nota bilgisi? Saçma sapan programları açıp melodilerin giriş yerlerini ve zamanlarını tayin edince müzik mi yapmış oluyorsun? Bahsettiği şey müzik şöyle dursun aranje bile sayılamaz.

Sen prof. olarak mı başladın konusuna gelince, ben amatörken çalışmalarımı yaptığımda ''alın harika müziğim artık sitemde paylaşa bilirim sanırsam...'' şeklinde bir açıklama yapmadım.

Müzik diye bahsettiğiniz şey öyle kolay olmuyor. Aşamaları var. Alırsın eline bir gitar çeker videonu amatörüm dersin anlarım. Öyle oyunlarda melodilerin giriş yerini tayin etmekle olmuyor o iş kimse kusura bakmasın. Benim yorumumu sallamıyorsan bari bu işe emek verenleri salla...

Ek Olarak:

Maşşalah sizde baya bir müzik ruhu varmış. Harikalar yaratmışsınız. Konseriniz olunca mutlaka gelmek isteriz. İmzalı fotoğrafınızı ne zaman alabilirim? (!)

Yazık gerçekten. uzatmanın gereği olduğunu düşünmüyorum. Sen ruhunla müziğine(!) devam et!

ha evet ikinci mesajınızda haklısınız bu bir müzik değil. katılıyorum sadece hani ilk defa başladığı için böyle olabilir demek istedim ama haklısın müzik değil bu