-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bunnies Developer
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar
SEO için Önerebileceğiniz bir program varmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bunnies Developer
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kullandım hocam %30 başarılı bi program fakat yetersiz kalıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
halen program kullanan varmı
Pr 4 - (3) adet sitede ücretsiz tanıtım yazısı
http://goo.gl/ZhW1nH
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Program var evet (benim görüşüm). Ama google da salak değil arkadaşlar. Adam paylaşımlarına bakıyor ve 1 sn aralıklarla 100 tane siteye spinleyip makale paylaşmışsın. Bu ne sürat bu ne acele. Seo aceleye gelmez. Hızlı koşan atın b.ku seyrek olurmuş. Tamam çıktın bir yerlere sonra? panda penguen kutup ayısı alacak seni yerden yere vuracak. Bu kadar zormu yaw siteye 1 link ekleyip sosyalde paylaşmak? En temizi bu
Ha diceksin ki bu kadar program boşamı? hayır değil. Senuke XCR mükemmel bir program. Eğer kendi scriptin ile türkçe sayfaları eklersin, captcha korumalı sitelerle çalışıp nuke yapmadan kullanırsan mükemmel. Ama onun içinde uğraşmak lazım. Programı hakkını veripte kullanamayacaksan hiç gerek yok. İngilizce olarak her türlü makaleyi spinleyebiliyorsun. Adamlarda bizde olduğu gibi makale işi yok. otomatik spinlemeler var ve 1 makaleyi 20 makaleye çıkarıyorlar. Bizde tam gelişmedi ama yakında editörler işsiz kalacak.
Programla link whell yaparsın en güzel. Hiç bir zaman ana siteye çalışmazsan çok güzel. Ana siteye link çıkma işini manuel yaparsan ve sabırlı olursan karşılığını alırsın. Yok ben aceleciyim bana çabuk çabuk 1k backlink lazım dersen siten anahtar kelimende ban yer. Denendi (ilk zamanlarda ana sayfaya direk backlink kasıyordum ve z.çtım)
Kardeş kullan ama abartma derim. Bunu yapacaksan ticaret içinde yapabilirsin. Adamlar imleme sitelerini scriptle kaydetmişler, 1 tıklamayla 100 siteye hızlıca imliyor sonuç= 10 TL.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Bükemediğin Eli Öpeceksin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Reis dediğim gibi eğer hakkını vererek kullanırsan programlar çok faydalı. Ama otomatik hiçbirşey googlea lazım değil. Hata yaparsan affedilmiyor. Daha da düşersin. Ama kullanmayı öğrendin ve sistematik olarak çalıştınmı dadından yenmez :D
Bükemediğin Eli Öpeceksin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
seo için kelime dizilişi ve zaman önemli
kelimelerini belirleyeceksin
sitede hiyayarşik bir kelime dağılımı yapacaksın
kod dizaynını googlenin istediği gibi yapacaksın
içeriği googlenin istediği gibi yapacaksın
zamana bırakacaksın
kendiliğinden üst sıralara çıktığını göreceksin..