lostyazilim

SEO için Önerebileceğiniz bir program varmı ?

14 Mesajlar 2.432 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cozumwebtasarim cozumwebtasarim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bunnies Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar

SEO için Önerebileceğiniz bir program varmı ?

wmaraci
reklam

AhmetGuler AhmetGuler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 129 / 55
  • Ticaret 24, (%100)
Money robot submitter :)

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
kullandım hocam %30 başarılı bi program fakat yetersiz kalıyor

adem123 adem123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 10 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
halen program kullanan varmı

Pr 4 - (3) adet sitede ücretsiz tanıtım yazısı

http://goo.gl/ZhW1nH
wmaraci
wmaraci

Rcp ORTC Rcp ORTC Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** O**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 68 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

adem123 adlı üyeden alıntı

halen program kullanan varmı

organik hit sabah açıyorum akşam kapatıyorum daha iyi yerleşim sağlıyor param olsa kredi çekerdim ama yok yinede bana yetiyor

en az b1000 kere denemeni istiyorum en iyisi organik hit hala açık bende ve hitinide duruma göre yükseltiyor

demonline demonline WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 15 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
Program var evet (benim görüşüm). Ama google da salak değil arkadaşlar. Adam paylaşımlarına bakıyor ve 1 sn aralıklarla 100 tane siteye spinleyip makale paylaşmışsın. Bu ne sürat bu ne acele. Seo aceleye gelmez. Hızlı koşan atın b.ku seyrek olurmuş. Tamam çıktın bir yerlere sonra? panda penguen kutup ayısı alacak seni yerden yere vuracak. Bu kadar zormu yaw siteye 1 link ekleyip sosyalde paylaşmak? En temizi bu

Ha diceksin ki bu kadar program boşamı? hayır değil. Senuke XCR mükemmel bir program. Eğer kendi scriptin ile türkçe sayfaları eklersin, captcha korumalı sitelerle çalışıp nuke yapmadan kullanırsan mükemmel. Ama onun içinde uğraşmak lazım. Programı hakkını veripte kullanamayacaksan hiç gerek yok. İngilizce olarak her türlü makaleyi spinleyebiliyorsun. Adamlarda bizde olduğu gibi makale işi yok. otomatik spinlemeler var ve 1 makaleyi 20 makaleye çıkarıyorlar. Bizde tam gelişmedi ama yakında editörler işsiz kalacak.

Programla link whell yaparsın en güzel. Hiç bir zaman ana siteye çalışmazsan çok güzel. Ana siteye link çıkma işini manuel yaparsan ve sabırlı olursan karşılığını alırsın. Yok ben aceleciyim bana çabuk çabuk 1k backlink lazım dersen siten anahtar kelimende ban yer. Denendi (ilk zamanlarda ana sayfaya direk backlink kasıyordum ve z.çtım)

Kardeş kullan ama abartma derim. Bunu yapacaksan ticaret içinde yapabilirsin. Adamlar imleme sitelerini scriptle kaydetmişler, 1 tıklamayla 100 siteye hızlıca imliyor sonuç= 10 TL.
KDOGAN BacklinkHizmet cozumwebtasarim

kişi bu mesajı beğendi.

Bükemediğin Eli Öpeceksin...

stratejist stratejist WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 20 / 10
  • Ticaret 4, (%100)

demonline adlı üyeden alıntı

Program var evet (benim görüşüm). Ama google da salak değil arkadaşlar. Adam paylaşımlarına bakıyor ve 1 sn aralıklarla 100 tane siteye spinleyip makale paylaşmışsın. Bu ne sürat bu ne acele. Seo aceleye gelmez. Hızlı koşan atın b.ku seyrek olurmuş. Tamam çıktın bir yerlere sonra? panda penguen kutup ayısı alacak seni yerden yere vuracak. Bu kadar zormu yaw siteye 1 link ekleyip sosyalde paylaşmak? En temizi bu

Ha diceksin ki bu kadar program boşamı? hayır değil. Senuke XCR mükemmel bir program. Eğer kendi scriptin ile türkçe sayfaları eklersin, captcha korumalı sitelerle çalışıp nuke yapmadan kullanırsan mükemmel. Ama onun içinde uğraşmak lazım. Programı hakkını veripte kullanamayacaksan hiç gerek yok. İngilizce olarak her türlü makaleyi spinleyebiliyorsun. Adamlarda bizde olduğu gibi makale işi yok. otomatik spinlemeler var ve 1 makaleyi 20 makaleye çıkarıyorlar. Bizde tam gelişmedi ama yakında editörler işsiz kalacak.

Programla link whell yaparsın en güzel. Hiç bir zaman ana siteye çalışmazsan çok güzel. Ana siteye link çıkma işini manuel yaparsan ve sabırlı olursan karşılığını alırsın. Yok ben aceleciyim bana çabuk çabuk 1k backlink lazım dersen siten anahtar kelimende ban yer. Denendi (ilk zamanlarda ana sayfaya direk backlink kasıyordum ve z.çtım)

Kardeş kullan ama abartma derim. Bunu yapacaksan ticaret içinde yapabilirsin. Adamlar imleme sitelerini scriptle kaydetmişler, 1 tıklamayla 100 siteye hızlıca imliyor sonuç= 10 TL.

Söylediklerinize katılıyorum, bende manuel yöntemi denemeye gayret ediyorum, ama baktım son zamanlarda 3-4 aydır bu programlarla çalışan rakiplerim(hızlı yol alanlar) kelimelerde otorite olmaya başladı, ben yavaş kaldım, madem goole böyle istiyor, istediğini vermek, oyunu kuralına göre oynamak lazım diyorum artık. Sonuçta otorite olan siteyi yerinden oynatmak çok zor oluyor.

demonline demonline WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 15 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
Reis dediğim gibi eğer hakkını vererek kullanırsan programlar çok faydalı. Ama otomatik hiçbirşey googlea lazım değil. Hata yaparsan affedilmiyor. Daha da düşersin. Ama kullanmayı öğrendin ve sistematik olarak çalıştınmı dadından yenmez :D

Bükemediğin Eli Öpeceksin...

NettesinHost NettesinHost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
seo için kelime dizilişi ve zaman önemli

kelimelerini belirleyeceksin
sitede hiyayarşik bir kelime dağılımı yapacaksın
kod dizaynını googlenin istediği gibi yapacaksın
içeriği googlenin istediği gibi yapacaksın

zamana bırakacaksın

kendiliğinden üst sıralara çıktığını göreceksin..

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

NettesinHost adlı üyeden alıntı

seo için kelime dizilişi ve zaman önemli

kelimelerini belirleyeceksin
sitede hiyayarşik bir kelime dağılımı yapacaksın
kod dizaynını googlenin istediği gibi yapacaksın
içeriği googlenin istediği gibi yapacaksın

zamana bırakacaksın

kendiliğinden üst sıralara çıktığını göreceksin..

hocam 3 ayda en rekabetli kelimlere seo yapan birine küfür eder gibi bi cevap vermeyiniz bunu sormamdaki gaye çalışmlarımın %30 luk link ve imleme bölümünü bunun halletmeyi düşünmem ve sadece içerik özgünlüğü yetmiyor ne kadar populer olduğunda önemli .

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al