emre7 adlı üyeden alıntı

Hocam söyle söyleyeyim, ben yazıların başlığı işte nebilim Fifa 14 1.9 Apk İndir diye giriyorum. Fakat kullanıcıların Fifa 14 şeklinde görmesini istiyorum. Fifa 14 1.9 Apk İndir ibaresi sadece konunun tarayıcıdaki titlesinde görünmesini ve googlenin öyle görmesini istiyorum.

Anasayfada gördüğünüz gibi sol alanda istediğim gibi kısa kısa başlıklar var onları ben özel alandan çekiyorum. Sidebarda ise bunu yapamadım. Postviews üzerinden sıralayarak çekiyorum fakat özel alan ile çektiğimde özel alanda yazan değeri yazmıyor.

Umarım anlatabildim.

İşine karışmak gibi olmasın ama sen anahtar kelimenin sonuna apk indir koymazsan faydasını göremezsin seo da. Senin komple anahtar kelimen "fifa 2014 apk indir" değilmi? bırak sayfa içi olarakda öyle linklensin derim. Görecek adamda apk indiri görecek ama başka varyasyonlarda yaparsan güzel olur, apk download , full apk indir, full apk download gibi.

Ayrıca tema da seya tam uyumlu değil. Her yer link yazı yok. altında 10-15 kelimelik veya biraz daha açıklamalı tema bulsan veya kodlardan anlıyorsun sen eklesen daha güzel olurdu derim. Tamamen benim görüşümdür, amele seocu işte. :D