lostyazilim
tr.link

HTML5 Blog Hazırlama Dersleri - [Video Dersler]

14 Mesajlar 2.636 Okunma
acebozum
tr.link

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)

Yaziverdik adlı üyeden alıntı

Article ve header çok güzel şekillendi. Geniş thumb olmasıda tasarıma ayrı güzellik kattı.

Peki hocam kendi bloğunuzda niye hazır tema kullanıyorsunuz?

Evet güzel bir soru :) Hani derler ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye. Benimki de o misal işte. Beğenmiyorum :) Bir tane var yaptığım hali hazırda ama bir türlü beğenemiyor ve karar veremiyorum. Ben karar verene kadar site kapalı kalacağına hazır tema kullanıyorum :D

Umarım dersler faydalı oluyordur.
Birazdan belki farklı bir listeleme şekli ile küçük bir bonus video çeker eklerim :)

elektronikssl
webimgo

Yaziverdik Yaziverdik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 0 / 9
  • Ticaret 4, (%100)
Bence şuan derslerde de işlediğiniz tema stili oldukça sadece ve göze hoş gelen bir görünümü var. Arka plan açık renk olunca article görsellerini öne çıkartıyor. Hemen hemen istediğim tarz bir tema oluşuyor. Menü kenarları ovalleştirilse daha hoş durabilir. Onlar ilerleyen zamanlarda değişir, en önemli noktalardan bir tanesi renk uyumu zaten.

Dersleriniz aşina olmak açısından çok iyi, temel bilgimiz olmadığı halde biraz merak anlamayı kolaylaştırıyor. Bence kendi temanızı kullanabilirsiniz, kod olarak yardımcı olamam ama kullanıcı gözünden tasarım fikrine yardımcı olabilirim. Önemli olanda fikri hayata geçirebilmek ortaya birşeyler çıkarmakta.

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)

Yaziverdik adlı üyeden alıntı

Bence şuan derslerde de işlediğiniz tema stili oldukça sadece ve göze hoş gelen bir görünümü var. Arka plan açık renk olunca article görsellerini öne çıkartıyor. Hemen hemen istediğim tarz bir tema oluşuyor. Menü kenarları ovalleştirilse daha hoş durabilir. Onlar ilerleyen zamanlarda değişir, en önemli noktalardan bir tanesi renk uyumu zaten.

Dersleriniz aşina olmak açısından çok iyi, temel bilgimiz olmadığı halde biraz merak anlamayı kolaylaştırıyor. Bence kendi temanızı kullanabilirsiniz, kod olarak yardımcı olamam ama kullanıcı gözünden tasarım fikrine yardımcı olabilirim. Önemli olanda fikri hayata geçirebilmek ortaya birşeyler çıkarmakta.

Düşünce yapınız olarak güzel fakat benim aklımda kendim için düşündüğüm yapı tamamen farklı :) Vakit bulabilirsem ona yoğunlaşacağım bir ara (umarım) :)

Bu arada 4. dersimizide ekledim arkadaşlar;
http://ahmetkaplan.net/html5-blog-yapimi-ders-4

Yorumlarınızı, paylaşımlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.

FatihSOGUT FatihSOGUT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 24 / 28
  • Ticaret 7, (%71)
Hocam sitenizde bir sorun mu var acaba kapalı gözüküyor ders dökümanları ve dersleri izleme istiyorum ama giremiyorum siteye @Kaplan

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al