İşine karışmak gibi olmasın ama sen anahtar kelimenin sonuna apk indir koymazsan faydasını göremezsin seo da. Senin komple anahtar kelimen "fifa 2014 apk indir" değilmi? bırak sayfa içi olarakda öyle linklensin derim. Görecek adamda apk indiri görecek ama başka varyasyonlarda yaparsan güzel olur, apk download , full apk indir, full apk download gibi.
Ayrıca tema da seya tam uyumlu değil. Her yer link yazı yok. altında 10-15 kelimelik veya biraz daha açıklamalı tema bulsan veya kodlardan anlıyorsun sen eklesen daha güzel olurdu derim. Tamamen benim görüşümdür, amele seocu işte. :D
Ayrıca tema da seya tam uyumlu değil. Her yer link yazı yok. altında 10-15 kelimelik veya biraz daha açıklamalı tema bulsan veya kodlardan anlıyorsun sen eklesen daha güzel olurdu derim. Tamamen benim görüşümdür, amele seocu işte. :D
Hocam etiketlerde apk indir ekliyorum gerekli etiketi ekliyorum fakat kullanıcının tam adı görmesini istemiyorum site içinde böyle daha kaliteli oluyor yoksa kullanıcıya blog gibi gelir site. Evet yazı yok şuan en yakın zamanda makale gibi bir kısım yapacağım. Tema bu konuda adam akıllı profesyonel tema yok. Bu temada benim yapımım.