Sitemi ziyaret edenlerin kullanmasını sağlayabilirsem çok işime yarayacak. Programı nasıl kullanacağımı tam olarak anlayamadım.

Duyuru Programı Nasıl Kullanılır?

Duyuru programında yer alan "Duyuru Dosyası Oluşturucu" bölümünden duyurunun başlığı, açıklaması, gösterileceği süre, icon gibi bilgiler ayarlanarak duyuru dosyası oluşturulur. Duyuru dosyası istemcinin erişebileceği bir konuma, ağ adresine veya siteye atılır. Ardından "Sunucu Dosyası Oluşturucu" kullanılarak sunucu bilgisi oluşturulur. Sunucu bilgisi dosyası yani server.ini ve istemci programı, istemcide aynı klasörde bulunur bir şekilde çalıştırılır. İstemci programı server.ini dosyasından sizin belirlediğiniz süreye göre belirli aralıklarla yeni duyuru olup olmadığını kontrol edecek, yeni duyuru geldiyse gösterecektir.


Duyuru dosyası oluştur kısmından duyuruyu hazırladım ve masa üstüne kaydettim. Bu dosyayı (save.ini) internet siteme mi yüklemeliyim?

Sunucu dosyası oluştur kısmında interneti seçip bir önceki aşamada kaydettiğim ve siteye yüklediğim save.ini dosyasının adresini mi göstermeliyim?

Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Yardımınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.