-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Steamda indirim var. Bende sadece GTA IV vardı online oynamak için aldım bi baktım nerdeyse hiç adam yok cidden çok az adam var. EFLC online'da daha çok adam var demişlerdi öylemi? Satın alayım mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci / Ekonomist
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
gta4 için bende çok niyetlendim 5 dolar olduğu zamanı biliyorum param vardı bir tuşuma bakıyordu ama online dünyası ölü bir şehirdi bunu herkes biliyordu buna güvenemediğim için almadım bence almayın. gta 5 pc için geliyor ekim-kasım gibi ona verin paranızı ön sipariş yapın hatta :) ben öyle yapacağım
Berke
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1-2 ay sonra yeni bir pc ve gta 4 almayı düşünüyorum, olmazsa sizden alırım Gtayı :D
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Arkadaşlar oyunu bedava veren bir sürü ..... site var. :D
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
her zaman olmuyor hocam bu indirimler, eminim ki sende indirmişsindir. Ayak yapmaya gerek yok bence :)
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
HellBoy05 adlı üyeden alıntı
hiçbir zaman inkar etmedim indirmedim diye, çoğu oyun varki denenilmeden alınmamalı ama bazı oyunlar varki ön sipariş ile alınmalı bunları geçiyorum .
TÜRK yapımı oyunları satın alın. ben indirmiş olabilirim ama hesabım dolu
Sonuçta sizde indirmişsiniz hocam herkesin oyuna verecek parası yok. Boşuna korsana hayır ayakları yapmayın derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
HellBoy05 adlı üyeden alıntı
Hayır canım ne alakası var isteyen öyle bir alır ki kişiye bağlı kardeşim kişiliğe bağlı.
Neyse hayırlı geceler ola.
Hocam karakterinizi övdünüz biraz bana öyle geldi. Ama alsam alırım ben. Ama niye gidip 100 TL vereyim. He bu yaptığımız ayıpsa günahsa hepimiz bitmişiz. Biz yanarız sizler yanmazsınız. :D Yani bu kadar derim hocam. Sıf size değil böyle düşünenlere de. Benim fikrim bu. Yanlış anlamayın. İyi geceler.