-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kod bilgin varsa warez temadaki dosyaları inceleyip temizleyebilirsin. bende themeforest wp temalarının hepsi var hepsini temizledim ama kullanmıyorum arşivde dursun
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BRHMCR adlı üyeden alıntı
kod bilgin varsa warez temadaki dosyaları inceleyip temizleyebilirsin. bende themeforest wp temalarının hepsi var hepsini temizledim ama kullanmıyorum arşivde dursun
kardeşim warez deyince ne demek bilmiyorum kod bilgim yok konu bunların temizlenmesinden veya o temanın kullanılmasından ziyade adam temayı 100 liraya satıyor kendi sitesinde ben oralarını temizlesem kullansam bu kişinin emeğine ziyan olucak buna içim el vermedi yoksa 3 tane tema düzgüm bunlar güzel de oldu sitedem örenmek icin ama yok ya
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kardeş yanlış anlama ama warez demek içinde kapalı kutu demek.
1. İlla warez kullanacam diyosan sevabı günahı senin boynuna
2. Warez kullanacaksan programcı arkadaşın olması lazım ki içine her türlü kodu gizleyebiliyorlar, temizlettirmelisin.
3. Yok ben illa kullanacam bilgim de fazla yok diyorsan
a. VirusTotal.com dan zipi upload et bi tarat
b. Exploit Scanner Wp eklentisi ile tarat ( altertatif Theme Authenticity Checker (TAC), )
Bunları yapıp warezi biraz orjinale çevirirsin ama sana demiyorum ki warez kullan. WAREZ KAPALI KUTUDUR. Siteyi denemek için kurarsın, admin paneline alışırsın, baktın işin görülüyor ve sana faydalı bir tema, git sitesinden satın al ömür boyu güncelleme veriyorlar. Sahifanın sahibi de araptır ona göre :D:D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bükemediğin Eli Öpeceksin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
gavurların temalarını kullan gitsin. onlar gavur zaten kul hakkı falan işlemez
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
demonline adlı üyeden alıntı
kardeş yanlış anlama ama warez demek içinde kapalı kutu demek.
1. İlla warez kullanacam diyosan sevabı günahı senin boynuna
2. Warez kullanacaksan programcı arkadaşın olması lazım ki içine her türlü kodu gizleyebiliyorlar, temizlettirmelisin.
3. Yok ben illa kullanacam bilgim de fazla yok diyorsan
a. VirusTotal.com dan zipi upload et bi tarat
b. Exploit Scanner Wp eklentisi ile tarat ( altertatif Theme Authenticity Checker (TAC), )
Bunları yapıp warezi biraz orjinale çevirirsin ama sana demiyorum ki warez kullan. WAREZ KAPALI KUTUDUR. Siteyi denemek için kurarsın, admin paneline alışırsın, baktın işin görülüyor ve sana faydalı bir tema, git sitesinden satın al ömür boyu güncelleme veriyorlar. Sahifanın sahibi de araptır ona göre :D:D
oda varez coıktı o da hocam dedim diğerleri varez tak indirdim güzel temalar varezlerede hep alışıyorum siteye yavas yavas içerikleri ney nasıl yapılır cözmeye basladım güzel bir sistem wp tema cok önemli anladıgım kadarıyla
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hostinger den hosting tk dan domain wplocker dan tema. Bedavaya Yaşam ama yarına garanti yok. Warezi kullanın derim ama sadece almak istediğiniz bir temanın admin konsolunu test veya script test etmek için.
Örnek verecek olursak Keremiya çok güzel tema ve kullanan adam gibi para kazanıyor. Bunun warezini dağıtıyorlar. İndirmeyin bile kardeşim. Adam orjinalini 50 tl ye ömür boyu satıyor ve bot ta veriyor. Ne gerek var 50 tl için sosyeteye rezil olmaya. Warezini indir scriptin nasılk kullanıldığını öğren. Hostinger beleş host aç kur dene. Ama en son Adamdan 50 tl karşısında scrpiti al bak dalgana derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bükemediğin Eli Öpeceksin...