bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar Google kullanıcılarına kolaylık açısından site hızı ölçme araçını oldukça geliştirmiş fakat benim bilmediğim ve anlamadığım çok ayrıntı olmasından dolayı bu konuda yardım talep etmekteyim.
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=http%3A%2F%2Fsilahlioyun.net%2F&tab=desktop
Göreceğiniz gibi Mobil ve masa üstü üzerinden çok yavaş görülmekte hatalar oldukça çoktur bunu nasıl düzeltebilirim.
'' Kuvvete Dayanmayan Aciz Adalet, Adalete Dayanmayan Kuvvet Zalimdir. ''
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hataları ve önerileri Google sana söylemiş. Resimleri optimize etmelisin. Mevcut resimlerin boyutları yavaş yüklenmeye ve gecikmeye sorun oluyor. Css, Js, Html dosyaların için gzip sıkıştırması yapmalısın. Sitenin yüklenmesini geciktiren önem derecesi düşük css ve js dosyalarını sayfa sonuna atabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ototasarruf adlı üyeden alıntı
Hataları ve önerileri Google sana söylemiş. Resimleri optimize etmelisin. Mevcut resimlerin boyutları yavaş yüklenmeye ve gecikmeye sorun oluyor. Css, Js, Html dosyaların için gzip sıkıştırması yapmalısın. Sitenin yüklenmesini geciktiren önem derecesi düşük css ve js dosyalarını sayfa sonuna atabilirsin.
Hocam her konuda mesaj yazarak yardımcı olmanızdan dolayı teşekkür ederim. Dün gecede aynı şekilde yardımcı olmuştunuz. Fakat acemi olmamdan dolayı söylediklerinizden ve orada söylenenlerden birşey anlamadığım için buraya konu açmak istedim :)
Kısacası bilmiyorum nasıl yapacağımı :)
Ek Olarak:
ototasarruf adlı üyeden alıntı
Vermiş olduğunuz kodlarla %10 oranında yükselme oldu :)
Ek Olarak: Konu Kilitlenebilir. Saolsun Ototasarruf bütün işlemi halletmiştir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
'' Kuvvete Dayanmayan Aciz Adalet, Adalete Dayanmayan Kuvvet Zalimdir. ''