Evet ssd olması avantajmış öyle yapmayı düşünüyorum.
Ek Olarak: Araştırmıştım biraz nvidia'nın çok daha iyi olduğunu duymuştum ama anlaşılan biraz daha araştırmam gerekecek.
Ek Olarak:
Evet oyun bilgisayarı bakıyorum.İntel hoşuma gidiyor ne kadar doğru bilmiyorum.SSD de karar kıldım dediğiniz gibi yapacağım büyük ihtimal.Kasası da cool master olcak iyi midir cool master?
Ek Olarak: Araştırmıştım biraz nvidia'nın çok daha iyi olduğunu duymuştum ama anlaşılan biraz daha araştırmam gerekecek.
Ek Olarak:
Evet oyun bilgisayarı bakıyorum.İntel hoşuma gidiyor ne kadar doğru bilmiyorum.SSD de karar kıldım dediğiniz gibi yapacağım büyük ihtimal.Kasası da cool master olcak iyi midir cool master?
Cooler master ben kullanıyorum kasa da bir numaradır. İntel İşlemci Nvidia kartlardan şaşma ne ısınma ne performans sorunu yaşarsın.
amd sistem alırsan oyunlarda çalışır programlarda yokuşa sarar, oyunlar çalışır ama oda zar zordur bilgin olsun. Ben bu işi yapıyorum bilgi sahibiyim bu konuda yakınlarıma satın aldım ki kendi sistemimi dün bir konuya yazdım bakabilirsin 2 yıl oldu alalı. alınacak yerleride söylerim sana.
ssd al tabiki ama bütçen bence en fazla 120 gblık yeter 2 tb seagte barracuda al artık veri boyutları büyük. işlemci intel alacaksın 4770k al sonunda k olmayanı alma. K serileri overclock içindir sen yapmazsın onu ama satarken rahat olur hem daha performanslı. bende 3570k var şuanlık yetiyor bana. ekran kartım asus gtx580 ekran kartı anakart asus al
ram corsair
kasa cooler master
ekran samsung led veya 3d al
bak bu dediklerimi yaparsan yıllarca oynarsın. önünde 5 yıl boyunca çıakcak oyunlar ultrada oynarsın ben şuanki sistem ile crysis 3 ü ultrada oynuyorum