kralizasyon adlı üyeden alıntı

Açık konuşmak gerekirse herkesin oynadığı saçma bi senaryo için ben de para vermem. Ama Battlefield 3, 4, 5 ve GTA IV, V gibi serilerin multiplayerları çok iyi. Ee korsan oyunla online seçeneğine erişemezsiniz tabii ve oyunun en eğlenceli kısmından mahrum kalırsınız :)

İşte bu yüzden oyunlara para veriyorum yoksa ne vercem zaten adamlar 40 milyon kopya satıyolar bi kopya satmayıversinler :D

Ek Olarak: Bir de duyduğum bi habere göre zaten Temmuz'da GTA IV serverleri kapanıyormuş almaktan vazgeçtim. Ama singleplayer için almak isteyenler bu fırsatı hala değerlendirebilirler ya da sonbaharda çıkacak olan GTA V için para biriktirmeye başlayabilirler.

bende onu diyorum hocam. oyunlara para vermek her zaman iyidir nedenmi bir süre sonra oyunlara para verince bakıyorsunki oyun zevkin-becerin yol alıyor artık o serilere ve türlere göre oyunalıyorsun ki her yıl aldığın oyunlar belli sayıda ve belli markalar oluyor.

ben battlefield fanıyım her yıl alırım hardline geliyor hemde ön sipariş ile daha kasıma bi dünya zaman var bende öğrenciyim biriktirim alırım. yani isteyen istediği zaman alır sdece kişilk ve karakter meselesi

hocam ekle beni steam: mert_emre05
origin: Hellboyy05