PHP ile hazırladığım Admin Panel var.Tasarımını yaptığım yada tasarımı olan web sitelerine entegre etmeyi düşünüyorum.Şu an geliştirme sürecinde bir çok özelliği var.Yenilerini de eklemek istiyorum fakat kullanıcılar doğrultusunda devam etmek istiyorum.Ayrıca hatalarda kullanıldıkça daha hızlı görülüp düzeltilebiliyor.
Yukarıda anlattıklarım doğrultusunda isteyen 3 kişiye ücretsiz olarak entegre etmek istiyorum.İki şartım var.Bir paneli satmaya kalkmayacak wareze düşürmeyecek.Zaten bu yüzden wmaraci ni seçtim.Karşılıklı güvenin en yüksek olduğu webmaster forumu burası.İkincisi html&css tasarımı olacak.
Panel Özellikleri :
Ürün :
Ürün ekleme (Ürün adı, fiyatı, fotoğraf"(1 adet)", özellikler),listeleme,silme,düzeltme
Galeri :
Resim Eklemek ve silmek
Ziyaretcinin iletişim kutusundan attığı mesajı okuma ve silme
Duyuru :
Duyuru ekle, duyuru düzenle, duyuru sil
Sipariş :
Site üzerinden verilen siparişin admin panele gelmesi ve sipariş silmek
Manşet-Slider:
Manşet-Slider ekleme(ad,resim,açıklama),düzenleme,silme
Sayfa Yönetimi :
Hakkımızda,İletişim,Referanslarımız,Hizmetlerimiz,1 adet ek yazı yada sayfalara yazı yazmak,düzeltmek,silmek
Site Yönetimi :
Site Başlığı,Site Sloganı,Title,Footer,Keywords,Description,Favicon,Sosyal Ağlar ve Logo yönetimi
İsteyen veya incelemek isteyen pm ile iletişime geçebilir.Tasarımlarınıza entegreyi en hızlı zamanda yapmaya çalışırım.Kullanmak istiyorum tasarımım var hostum yok derseniz hostda sağlarım.Satın almak isteyen olursa fiyatı 20TL dir ve üst versiyonlarına ücretsiz olarak sahip olur.