lostyazilim
tr.link

Toplama Alacam Sistem nasıl?

27 Mesajlar 3.619 Okunma
acebozum
tr.link

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)
Sadece konuyu açan kişinin yorumlarına istinaden(sadece onu okuduğum için);
Ssd alabilir ve sistemi oradan çalıştırabilirsin. Defraggler'i düzenli olarak kullanmalısın ve düzenli olarak hava tutmalı statik elektriğe karşı durmalısın. Şahsen i7'ye karşıyım ideal'i amd. Günah o kadar para vermeye. Bit daha yüksek olsa daha hoş olabilir.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT
wmaraci
reklam

b3L4 b3L4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek bilişim hizmetleri
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 21 / 16
  • Ticaret 5, (%100)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Sadece konuyu açan kişinin yorumlarına istinaden(sadece onu okuduğum için);
Ssd alabilir ve sistemi oradan çalıştırabilirsin. Defraggler'i düzenli olarak kullanmalısın ve düzenli olarak hava tutmalı statik elektriğe karşı durmalısın. Şahsen i7'ye karşıyım ideal'i amd. Günah o kadar para vermeye. Bit daha yüksek olsa daha hoş olabilir.

haklısınız ama statik elektirik dediğiniz anakarttan kaynaklıdır teknoloji bi şans meselesi sadece işlemciye deyinmişken arkadaşımızın seçtiği işlemci on numara tabiki eğer overclock yaparsa yoksa haybiyeden para israfından başka bişi değil.

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)

b3L4 adlı üyeden alıntı

haklısınız ama statik elektirik dediğiniz anakarttan kaynaklıdır teknoloji bi şans meselesi sadece işlemciye deyinmişken arkadaşımızın seçtiği işlemci on numara tabiki eğer overclock yaparsa yoksa haybiyeden para israfından başka bişi değil.

Statik elektrik değil ana kart isterse kasadan kaynaklansın buradaki değinilmesi gereken önemli nokta toz'un çektiğidir. Sonuçta bu yüzden ana kartı çıkarıp atacak değilsiniz? Size düşen size düşeni yapıp bilinçli ve malını seven akabinde ekonomiyi iktisatlı kullanan bir birey olmak olacaktır. En iyi kaliteli ve dayanıklı malı bilse alsanız verimli kullanmadığınız süreçte bozulacaktır. Teknoloji kesinlikle şans meselesi değildir. Sonuçta teknolojiye verdiğiniz parayı şans eseri bulmuyorsunuz ve her şeyin bir emeği bir karşılığı mevcut. İşlemci'ye 9 numara veya 7 numara demeyeceğim sadece paranın karşılığı neyse o. Elbet güzel fakat bence o kadarı israf :) Tabii diğer yandan ben bunu müşterilere anlatırken almak isterlerse bu ürünleri de satmıyor değilim :) Sonuçta para kazanacağım. Hatta soğutucusunu bile özel su soğutmalı sistemler yapabilirim ama işte. Türkiye'nin tüm derdi genel olarak en iyisi bir yere de genelde en markası en havalısı en bilinen olmuştur. İsraf ta durmaksızın bir seviye atlayışı var.

Cem YILMAZ benzer bir betimleme yapıyor ya tam hatırlayamasamda;
" S3 aldım, S4 nerede, S5'imi veriinnnn :))
b3L4

kişi bu mesajı beğendi.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 21 / 16
  • Ticaret 5, (%100)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Statik elektrik değil ana kart isterse kasadan kaynaklansın buradaki değinilmesi gereken önemli nokta toz'un çektiğidir. Sonuçta bu yüzden ana kartı çıkarıp atacak değilsiniz? Size düşen size düşeni yapıp bilinçli ve malını seven akabinde ekonomiyi iktisatlı kullanan bir birey olmak olacaktır. En iyi kaliteli ve dayanıklı malı bilse alsanız verimli kullanmadığınız süreçte bozulacaktır. Teknoloji kesinlikle şans meselesi değildir. Sonuçta teknolojiye verdiğiniz parayı şans eseri bulmuyorsunuz ve her şeyin bir emeği bir karşılığı mevcut. İşlemci'ye 9 numara veya 7 numara demeyeceğim sadece paranın karşılığı neyse o. Elbet güzel fakat bence o kadarı israf :) Tabii diğer yandan ben bunu müşterilere anlatırken almak isterlerse bu ürünleri de satmıyor değilim :) Sonuçta para kazanacağım. Hatta soğutucusunu bile özel su soğutmalı sistemler yapabilirim ama işte. Türkiye'nin tüm derdi genel olarak en iyisi bir yere de genelde en markası en havalısı en bilinen olmuştur. İsraf ta durmaksızın bir seviye atlayışı var.

Cem YILMAZ benzer bir betimleme yapıyor ya tam hatırlayamasamda;
" S3 aldım, S4 nerede, S5'imi veriinnnn :))

tamamen haklısınız hocam nvidia ve intel markalar bi okadarda pahalıdır benim demek istediğim şans meselesi ürünün arıza çıkmasıdır benim başıma geldi o yüzden yazdım ilk başlarda sorun olmasada ilerleyen zamanlarda sorun çıkarmaya başlamıştı sonra araştırdım ki aldığım anakarrta böyle bi arıza söz konusuymuş işlemciye gelmişken bilirsiniz ki intel in K serisi işlemcileri overclockçular içindir bende bi amd ciyim ama amd fx8350 işlemcisi arkadaşımızın seçtiği işlemciden düşük özelliktedir tabi arkadaş sadece oyun amaçlı alacaksa amd derim render gibi işlere kalkışacaksa intel derim uzun lafın kısası bencede amd tabanlı olsaymış sistem o parayla daha üstün özellikli olurmuş

wmaraci
wmaraci

K1453 K1453 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek -
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 1 / 11
  • Ticaret 3, (%100)
Hangi konuda olursa olsun bir markayı ölümüne savunanları fanboy olarak görüyorum. Eğer ben birşey alacaksam hangisi parama göre performanslıysa onu alırım. Boşa marka savunmaya gerek yok.

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 21 / 16
  • Ticaret 5, (%100)

K1453 adlı üyeden alıntı

Hangi konuda olursa olsun bir markayı ölümüne savunanları fanboy olarak görüyorum. Eğer ben birşey alacaksam hangisi parama göre performanslıysa onu alırım. Boşa marka savunmaya gerek yok.

niyetim fanboyluk yapmak değil bir önceki mesajıma bakabilirsiniz ama maksat az maliyetle yüksek performans elde etmek yoksa banane intelin amd nin kazancından :D

K1453 K1453 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek -
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 1 / 11
  • Ticaret 3, (%100)

b3L4 adlı üyeden alıntı

niyetim fanboyluk yapmak değil bir önceki mesajıma bakabilirsiniz ama maksat az maliyetle yüksek performans elde etmek yoksa banane intelin amd nin kazancından :D

Size söylemedim hocam.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al