Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sadece konuyu açan kişinin yorumlarına istinaden(sadece onu okuduğum için);
Ssd alabilir ve sistemi oradan çalıştırabilirsin. Defraggler'i düzenli olarak kullanmalısın ve düzenli olarak hava tutmalı statik elektriğe karşı durmalısın. Şahsen i7'ye karşıyım ideal'i amd. Günah o kadar para vermeye. Bit daha yüksek olsa daha hoş olabilir.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
b3L4 adlı üyeden alıntı
haklısınız ama statik elektirik dediğiniz anakarttan kaynaklıdır teknoloji bi şans meselesi sadece işlemciye deyinmişken arkadaşımızın seçtiği işlemci on numara tabiki eğer overclock yaparsa yoksa haybiyeden para israfından başka bişi değil.
Statik elektrik değil ana kart isterse kasadan kaynaklansın buradaki değinilmesi gereken önemli nokta toz'un çektiğidir. Sonuçta bu yüzden ana kartı çıkarıp atacak değilsiniz? Size düşen size düşeni yapıp bilinçli ve malını seven akabinde ekonomiyi iktisatlı kullanan bir birey olmak olacaktır. En iyi kaliteli ve dayanıklı malı bilse alsanız verimli kullanmadığınız süreçte bozulacaktır. Teknoloji kesinlikle şans meselesi değildir. Sonuçta teknolojiye verdiğiniz parayı şans eseri bulmuyorsunuz ve her şeyin bir emeği bir karşılığı mevcut. İşlemci'ye 9 numara veya 7 numara demeyeceğim sadece paranın karşılığı neyse o. Elbet güzel fakat bence o kadarı israf :) Tabii diğer yandan ben bunu müşterilere anlatırken almak isterlerse bu ürünleri de satmıyor değilim :) Sonuçta para kazanacağım. Hatta soğutucusunu bile özel su soğutmalı sistemler yapabilirim ama işte. Türkiye'nin tüm derdi genel olarak en iyisi bir yere de genelde en markası en havalısı en bilinen olmuştur. İsraf ta durmaksızın bir seviye atlayışı var.
Cem YILMAZ benzer bir betimleme yapıyor ya tam hatırlayamasamda;
" S3 aldım, S4 nerede, S5'imi veriinnnn :))
1 kişi bu mesajı beğendi.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hangi konuda olursa olsun bir markayı ölümüne savunanları fanboy olarak görüyorum. Eğer ben birşey alacaksam hangisi parama göre performanslıysa onu alırım. Boşa marka savunmaya gerek yok.