Bilge Adam adlı üyeden alıntı

Merhaba ; estegk domain adınızı adsense paneline ekledinizmi?

Ek Olarak: domaininiz adsense tarafından ban yemiş olabilir.

1 aylık domain henüz bir faliyeti olmadı ki ban yesin. Site yönetiminden domaini ekledim olmadı site yetkilendimr kısmındanda yazdım 3-4 gündür bekliyor. şöyle bi yazı var

////

Barındırma dışı web sitelerinde reklam göstermeye yönelik başvurunuz için teşekkür ederiz

Önemli: Başvurunuzun incelenebilmesi için, yeni sürüme geçiş başvurunuzda belirttiğiniz URL'nin bir veya daha fazla web sayfasına reklam kodunuzu yerleştirmeniz gerekir. Başvurunuz onaylanana kadar boş reklamların gösterileceğini unutmayın.

Başvurunuz onaylandıktan sonra, reklam kodunuzu, başka onay gerekmeden istediğiniz web sitesine yerleştirebilirsiniz. Başvurunuz içerikle ilgili nedenlerden dolayı reddedilirse, barındırma sitelerinde reklam göstermeye devam edebilir ve gelecekte yeniden başvuruda bulunabilirsiniz.

Reklam kodunuzu, Reklamlarım sekmesini kullanıp reklam birimleri oluşturarak edinebilirsiniz. Daha fazla bilgiyi AdSense Yardım Merkezi'nde bulabilirsiniz. //

ilkaya adlı üyeden alıntı

adsense reklamını siteye ekledikten bir süre sonra adsense botları gelip site kontrol ediyo ve öyle yayına başlıyo reklam bu işde 3-4 saat süre bilir.

Yok hocam 4 gün oldu ekleyeli

Ek Olarak: konu hakkında bilgisi olan yok mu.?