Siteniz hayırlı olsun. Maşallah de Google duymasın :)
Yeni açılan siteleri öncelikle Google hoşgeldin hediyesi olarak bi göğe çıkarır, şımartır, heveslendirir. Bi sevinirsin, zenginlik hayalleri kurar, daha fazlasını çekmek için çeşitli yöntemlere başvurursun. Kısa süre içerisinde hiç sebep yokken öyle bi alaşağı yaparki, tüm hevesin kaçar, hayallerin yıkılır. "Noldu şimdi ya? Hani iyiydik?" gibi sorular sorarak kendince çözüm ararsın ama nafile. Umarım zirvede kalıcı olur, daha da yükselirsin.
Sosyal medyadan çekilen hitler, organik ziyaretçi olarak nitelendirilmemektedir. Analitikte günlük ziyaretçi olarak değerlendirilse de, Google aramalarında ki tıklamalar kadar değerli değildir. Ayrıca sosyal medyadan gelen reklam tıklamalarına ödenen ücret düşüktür. Organik/Google aramalarında üst sıralarda yer almaya bakın.

Son olarak sitene giren ziyaretçiden daha önemli olan, sitende ne kadar zaman geçirdiği. Kaliteli içerikler, akıcı konular ziyaretçiyi sitende tutar. 150 kişi girip, şöyle bir kafasını uzatıp çıkıyorsa bu sana olumsuz olarak dönebilir.