ototasarruf adlı üyeden alıntı

Siteniz hayırlı olsun. Maşallah de Google duymasın :)
Yeni açılan siteleri öncelikle Google hoşgeldin hediyesi olarak bi göğe çıkarır, şımartır, heveslendirir. Bi sevinirsin, zenginlik hayalleri kurar, daha fazlasını çekmek için çeşitli yöntemlere başvurursun. Kısa süre içerisinde hiç sebep yokken öyle bi alaşağı yaparki, tüm hevesin kaçar, hayallerin yıkılır. "Noldu şimdi ya? Hani iyiydik?" gibi sorular sorarak kendince çözüm ararsın ama nafile. Umarım zirvede kalıcı olur, daha da yükselirsin.
Sosyal medyadan çekilen hitler, organik ziyaretçi olarak nitelendirilmemektedir. Analitikte günlük ziyaretçi olarak değerlendirilse de, Google aramalarında ki tıklamalar kadar değerli değildir. Ayrıca sosyal medyadan gelen reklam tıklamalarına ödenen ücret düşüktür. Organik/Google aramalarında üst sıralarda yer almaya bakın.


Bütün hevesimi yerle bir ettiniz hocam valla :D Zaten googledan gelme 100 tık var yani öyle gösteriyor.Pek googledan gelmiyo onlarda google botudur. :D Acaba ne kadar süre içerisinde konularım üst sıralara çıkmaya başlar? Sürekli iyi içerik girip güncellersem.Yoksa sürekli sosyal medyayla uğraşmak zorunda mıyım :(

Ek Olarak:

grafimood adlı üyeden alıntı

eğer doğruysa gayet iyi ama 2 haftada zor br başarı.


Konum iyi şansım da yaver gitti.Bence en önemli detay merak uyandırmak.Sonra millet geliyor çünkü benim bir yazım var 1225 kişi tıkladı başka bir yazım 30 kişi tıkladı değişiyor.