lostyazilim

oyunbilgisi.org hakkında fikriniz ?

4 Mesajlar 657 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Alpi1s Alpi1s skype: swrnet@outlook.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 186
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 6, (%83)
Merhabalar,

bir kaç ay önce aldığım bu domain ile alakalı sizce neler yapabilirim ? ne gibi değişikler yapabilirm ? şuan site ile ilgilenmiyorum aklınızda bir fikir varsa eğer benimle paylaşırsanız memnun olurum :)

wmaraci
reklam

sefagenc55 sefagenc55 YazarKafam Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ...
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Kusura bakmayın amacım konuyu baltalamak vs. değil bu aralar bu tür konular çok açılmaya başlanıyor, tabi açılacak normal fakat şimdi mesela oyunbilgisi.org sitesine ne olabilir diye fikir istiyorsun adından belli zaten oyun bilgisi paylaşacaksın o sitede isminde kısıtlama var bir kere bunun neresini soruyorsunuz ki ?

Yanlış anlaşılmak istemem.
VipTema YazTurkiye

kişi bu mesajı beğendi.

emrekirbiz emrekirbiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 28 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle işe temayla başlarsanız çok iyi olur. Bir kaç ay önce açtım diyorsunuz fakat bana göre site içeriği oldukça az. Görünümü düzeltin. Kategorilere ayırın. Bir site kurduysanız hafızanız her şeye yenilikçi olmalı. Yani üretmeniz gerek fikirleri. Ne yapsam da daha iyi olur gibisinden kendinize sorgulamanız gerek.

Alpi1s Alpi1s skype: swrnet@outlook.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 186
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 6, (%83)

sefagenc55 adlı üyeden alıntı

Kusura bakmayın amacım konuyu baltalamak vs. değil bu aralar bu tür konular çok açılmaya başlanıyor, tabi açılacak normal fakat şimdi mesela oyunbilgisi.org sitesine ne olabilir diye fikir istiyorsun adından belli zaten oyun bilgisi paylaşacaksın o sitede isminde kısıtlama var bir kere bunun neresini soruyorsunuz ki ?

Yanlış anlaşılmak istemem.

evet o konuda haklısınız ancak benim söylemek istediğim şey bu oyun platformunda oyunlarla alakalı nasıl paylaşim yapmalıyım gibisinden kategoriler falan filan

emrekirbiz adlı üyeden alıntı

Öncelikle işe temayla başlarsanız çok iyi olur. Bir kaç ay önce açtım diyorsunuz fakat bana göre site içeriği oldukça az. Görünümü düzeltin. Kategorilere ayırın. Bir site kurduysanız hafızanız her şeye yenilikçi olmalı. Yani üretmeniz gerek fikirleri. Ne yapsam da daha iyi olur gibisinden kendinize sorgulamanız gerek.

Teşekkür ederim.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al