webstar adlı üyeden alıntı

sırf bişey söylemek için bişey sölüyosun ya yukarıdaki kodlarla senin yazdığın aynışeyi yapıyor. Ayrıca google'a özel tanımlama seni bir adım öne geçiriyor..(malum en önemli arama motoru google diye biliyorum cahilliğime ver artık :) en önemli değildir belki :) Birde diğer arama motorlarının robotları için engellemiş gibi konuşuyosun..) burada sitesine seo yapan bir sürü insan var ve yazdıklarınızı okuyor. kafa karıştırmayın bu yüzden.. Biraz anlıyorsan bu işten aynı şey olduğunu biliyorsundur..Herkes rahatça kullansın kodları hiç bir sıkıntı yoktur ve tüm arama motorlarına uyumlu koddur..


"Biraz anlıyorsan bu işten" deyince yüzümde bir tebessüm oluştu, gerçekten :) (Google'a özel tanımlama 1 adım öne geçiriyor diye bir şey yok. Yandex'te robot Google'da robot ;) )

Ben 2006 yılının sonlarına doğru SEO işe ilgili Backlink Expert olarak başlamış bulunuyorum. Belki o aralar SEO'dan haberin yoktur arkadaşım.

Cevabımı beğenmediğini söyleyebilirsin, bunu anlarım. Bana bilmiyormuş (cahil) muamalesi yaparsan külahları değişiriz :)

Kolay gelsin.