[*]Sistemde zengin isim soyisim konfigurasyonu bulunuyor. Yani açtığınız her hesabın adı soyadı farklı olacaktır. [*]Hesapların kullanıcı adında isimler bulunmakta.
Ekran görüntüsü:
Video:
Bir sonraki versiyonda otomatik resim ekleme, Biyografi ekleme, ve otomatik twit atma,proxy gibi özellikler eklemeyi düşünüyorum maksat hesabın fake olduğu anlaşılmasın :)
Neyse Buyrun sitemiz :)
Not: Uygulama Mozilla Firefox da çalışmıyor. Chrome önerilir. Dipnot: Twitter Otomatik Hesap Açma Aracı bir takipciler.ml servisidir.
Konu yanlış yerde açıldıysa lütfen kilitlemek yerine taşırmısınız ?
kullanıcı adı ve şifreleri kaydetmiyor dimi bu siten.
Şuan için hayır. Ancak ileride yazacağım panel ile oluşturduğunuz hesap bilgilerini txt yazdırıp sizlere indirme olanağı sağlayacağım. Sadece sizin oluşturduğunuz hesaplar indirilebilir olacak.
Twitter'ın tüm özelliklerine erişmek için e-posta adresinizi doğrulayın. bir onay mesajı gönderildi 6401426@yopmail.com diye mail adresine onay maili yollamış orasını çözememişsin.
Twitter'ın tüm özelliklerine erişmek için e-posta adresinizi doğrulayın. bir onay mesajı gönderildi 6401426@yopmail.com diye mail adresine onay maili yollamış orasını çözememişsin.
Tebrik ederim çok kaliteli bir sistem olmuş eğer kaynak kodlarını paylaşma gibi bir isteğiniz varsa bende uygulamayı geliştirebilirim sizinle. Birde deneme olarak üyelik açıyorum şimdi uygulamanıza geçiririm profili.
Tebrik ederim çok kaliteli bir sistem olmuş eğer kaynak kodlarını paylaşma gibi bir isteğiniz varsa bende uygulamayı geliştirebilirim sizinle. Birde deneme olarak üyelik açıyorum şimdi uygulamanıza geçiririm profili.