Merhaba,
Sepet sistemi yapmayacağım, kredi sistemi de olmayacak. Makalenin fiyatı 3.90 TL diyelim. Satın Al'a tıklayıp paypal sayfasına gidecek direk. Satın alacak. Aldığım Makaleler bölümünde makalesi bulunacak. Gerekirse makaleye istediğiniz kadar resim, dosya vb. şeyler ekleyebileceksiniz. Yani bazı durumlarda müşterileriniz sizden öne çıkarılmış görsel falan de isterler. O durumlar için bir makaleye istediğiniz kadar dosya ekleyebileceksiniz. (fakat bu kesin değil, bazı durumlarda kaldırılma ihtimali olabilir)
Script alan adı lisanslı satılacaktır. ionCube şifreleme kullanılacaktır.
Sepet sistemi yapmayacağım, kredi sistemi de olmayacak. Makalenin fiyatı 3.90 TL diyelim. Satın Al'a tıklayıp paypal sayfasına gidecek direk. Satın alacak. Aldığım Makaleler bölümünde makalesi bulunacak. Gerekirse makaleye istediğiniz kadar resim, dosya vb. şeyler ekleyebileceksiniz. Yani bazı durumlarda müşterileriniz sizden öne çıkarılmış görsel falan de isterler. O durumlar için bir makaleye istediğiniz kadar dosya ekleyebileceksiniz. (fakat bu kesin değil, bazı durumlarda kaldırılma ihtimali olabilir)
Script alan adı lisanslı satılacaktır. ionCube şifreleme kullanılacaktır.
vallahi dört gözle bekliyorum hocam sepet sistemi o kadar önemli değil dediğiniz gibi bir sistem kurulursa süper olur benim işimi o kadar hafifletecek ki anlatamam.
hocam mesela bende şöyle bir sistem düşünüyordum.
admin ve yazar olmak üzere 2 ayrı panel admin panelinden istenilen makaleleri gireceğiz yazarlar konuyu yazıp bize konuyu teslim edecekler teslim edilen konular admin panelinde bir ekrana düşecek ekranda benim kontrol edip onayladığım makaleler için yazarın bakiyesi otomatik olarak oluşacak ve paypal entegre edilerek yazar ödeme istediğinde ödemesini anında yapabileceğim bir sistem aspx ile biz asında bir şeyler çıkarttık ama ben bunu php ile istiyordum.
asp benim anlamadığım bir dil ve sürekli destek gerekli geliştirileceği zaman problem fakat phpde en azından bilgimiz var bir sorun old. çözmekte daha az zaman alacaktır.
ve entegre edilecek birşeyler olursa daha seri entegre edilebilir.
bu yönde bir çalışmanız var mı anladığım kadarıyla siz sadece makale yazarlarının admin panaleinde makalelerini ekleyip satacakları bir sistem düşünüyorsunuz.
peki benim dediğim şekilde bir entegrasyon mümkün mü?
Ek Olarak: belirttiğim şekilde bir entegrasyon yaparsanız yada bir modül koyup o hale gelirse geliştirdiğiniz sistem benim çok işime yarar.
Eğer bunu ayrıca bir ücret karşılığında tasarımı ve kodlamasıyla yapabilirim derseniz bir fiyat verebilmeniz mümkün mü bana?