fast
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hosting
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bunun gerçek olduğuna inanmıyorum. Oradaki noktacıklar oradaki fay hattı yeni patladığı için ve o faylardan sonra sürekli artçıl şok yaşandığı için sürekli kırmızı... Şöyleki böyle bir durumda ABD önce kendi bölgelerini tsunamiden, kasırgadan kurtarmalı.Doğa olaylarının kontrolü çok zordur.
Japonya gibi teknoloji devi, bilim adamının sürüyle bulunduğu bir ülke 1 tsunami ile mahfoldu. Bu teknolojiyi ABD bulup yapsaydı eğer, japonyadaki gelişmiş bilimden korkacağı ve japonyanın bunu ispatlayacağını bildiği için hedef olarak japonyayı seçmezdi. Gider eğitim ve bilim seviyesi çok düşük ülkeleri seçerdi.
Bu bana yaşlıların söylediği "KESİN AMERİKAN OYUNUDUR" sözünü hatırlattı. Ben inanmıyorum fakat görüşünüze saygı duyuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
FriedeKind haklı buna amerikayı gösteremeyiz. Fakat tesadüf olamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben şunu söylemek istiyorum amerika dolaylıda olsa işin içinde olabilir ama bu silahı israil kullanmış olabilir abdnin emriyle yada emri olmadan olabilir olmaz demiyorum artık teknolojik olarak her şey mümkün geliyor ama o videodan amerika sonucunu çıkarmak saçma geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Takdir-i İlahi Deprem..1999 da olduğu gibi..Allah'ın uyarıları işte niye bu kadar büyütüyorsunuz..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunlar sadece varsayım kesinlik yok ben israil yapabilir ya amerikanın emriyle yada kendi kararıyla dedim ama olmayabilirde dedim kesinlik yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Doğu anadolu üzerindeki fay hatları genellikle birbirine paralel gidiyor.Hat üzerinde artçı sarsıntılar olması bunun doğal olmadığını göstermez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Haydut
Ali Kemal Akçay
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet arkadaşlar çok zekisiniz. Tebrikler...