sanırım disk 2 ye bölüp diskin büyük kısmını ext4 yaptığı için windows okuyamıyor. Bunu yapmak için bir yöntem var.
1. Yönetimsel Araçlar -> Bilgisayar Yönetimi -> Disk yönetimi gelip ilgili diski seçiyorsunuz
2. İlgili diskin büyük kısmı olan yani aşağıda(büyük ihtimalle siyah) seçip sağ tıklayın ve birimi sil basın.
3. Silinen birime sağ tıklayıp Yeni Birim tıklayıp sihirbazı takip edin. Bu yolla diskiniz 0 olacaktır. olmadıysa tw den yardım edebilirim
1. Yönetimsel Araçlar -> Bilgisayar Yönetimi -> Disk yönetimi gelip ilgili diski seçiyorsunuz
2. İlgili diskin büyük kısmı olan yani aşağıda(büyük ihtimalle siyah) seçip sağ tıklayın ve birimi sil basın.
3. Silinen birime sağ tıklayıp Yeni Birim tıklayıp sihirbazı takip edin. Bu yolla diskiniz 0 olacaktır. olmadıysa tw den yardım edebilirim
Hocam başka bir yol izledim siz yorum atmadan önce, büyük ihtimalle sizin yönteminizde işe yarıyordur, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu konuya ulaşabilir google yardımıyla, yorumunuz için teşekkür ediyorum, hallettim :)
flash belleğin markası nedır acaba?
markasını tam bilmiyorum, dandirik bir şey ama gerek kalmadı, teşekkürler :)