lostyazilim
tr.link

.mp4 linki alabileceğim siteler var mı?

18 Mesajlar 2.122 Okunma
lstbozum
tr.link

JpnTr26 JpnTr26 EskişehirSpor! Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 653
  • Beğeniler 319 / 175
  • Ticaret 3, (%100)

NettesinHost adlı üyeden alıntı

digitalocean cpanel ücretleri ne kadar ? yada ücretsiz verdiği panel varmı? biliyor musun

Panel vermiyor ancak kendiniz kurabilirsiniz SSH ile, mesela ben zpanel kullanıyorum sanal sunucumda. Bir çok bedava panel mevcut internette, ücret ödeyerek cpanel kurma imkanınız var ancak hiç araçtırmadım ne kadar olduğunu.

BLackMan adlı üyeden alıntı

Bu kadar ucuz olmasının nedeni nedir? Siz kullanıyor musunuz?

Digitalocean firması şuanda bir çok kişinin kullandığı ve memnun olduğu bir firma. Açıkçası neden ucuz bir fikrim yok ancak Wmaracın'da kullanan ve benim gibi memnun kalan çok arkadaş var firmadan. Yeni açacağım site için bir Vps kiraladım bir kaç gün önce. Bedava panel kurdum işimi görüyor. Aylık 5$ fazla bir ücret değil bence, eğer benim gibi panel kurarsanız host satma imkanınız olur ve sanal sunucunun masrafını bu sayede host ile kapatmış olursunuz

wmaraci
reklam

UtkuCelik UtkuCelik Aman Aman Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

JpnTr26 adlı üyeden alıntı

Panel vermiyor ancak kendiniz kurabilirsiniz SSH ile, mesela ben zpanel kullanıyorum sanal sunucumda. Bir çok bedava panel mevcut internette, ücret ödeyerek cpanel kurma imkanınız var ancak hiç araçtırmadım ne kadar olduğunu.

Digitalocean firması şuanda bir çok kişinin kullandığı ve memnun olduğu bir firma. Açıkçası neden ucuz bir fikrim yok ancak Wmaracın'da kullanan ve benim gibi memnun kalan çok arkadaş var firmadan. Yeni açacağım site için bir Vps kiraladım bir kaç gün önce. Bedava panel kurdum işimi görüyor. Aylık 5$ fazla bir ücret değil bence, eğer benim gibi panel kurarsanız host satma imkanınız olur ve sanal sunucunun masrafını bu sayede host ile kapatmış olursunuz

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Şuan kullandığım tema bana CPU sorunu çıkarmakta. CPU oranı ne kadar peki bunda?

NettesinHost NettesinHost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

digitaloceandaki sunucunda bulunan bir sitenin linkini verirmisini?

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 653
  • Beğeniler 319 / 175
  • Ticaret 3, (%100)

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Şuan kullandığım tema bana CPU sorunu çıkarmakta. CPU oranı ne kadar peki bunda?

Bildiğim kadarı ile %20 hak tanıyorlar. Eğer Wordpress teması kullanıyorsanız her ihtimale karşı temanızı optimize ettirmenizde fayda var. Eğer alırsanız bana özel mesaj atarak yardım isteyebilirsiniz. Panel kurulumunda elimden geldiğince yardım ederim

NettesinHost adlı üyeden alıntı

digitaloceandaki sunucunda bulunan bir sitenin linkini verirmisini?

www.karabukuniversitesi.gen.tr şimdilik bir adet sitem barınıyor. Yakın zamanda aynı sanal sunucuya radyo kurup yayın yapacağım o yüzden siteye daha bir şey kurmadım

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

Bildiğim kadarı ile %20 hak tanıyorlar. Eğer Wordpress teması kullanıyorsanız her ihtimale karşı temanızı optimize ettirmenizde fayda var. Eğer alırsanız bana özel mesaj atarak yardım isteyebilirsiniz. Panel kurulumunda elimden geldiğince yardım ederim

Hocam bu optimize işini nasıl yaptırabilirim. Siteye bi giriyorum cpu bir anda fırlıyor. Ziyaretçisi de yok... O kadar para verdim temaya böyle bir sorunla karşı karşıyayım.

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 653
  • Beğeniler 319 / 175
  • Ticaret 3, (%100)

Hocam bu optimize işini nasıl yaptırabilirim. Siteye bi giriyorum cpu bir anda fırlıyor. Ziyaretçisi de yok... O kadar para verdim temaya böyle bir sorunla karşı karşıyayım.

Bu işi yapan arkadaşlar mevcut forumda. Ticaret bölümünden bulabilirsiniz. Wordpress uzmanları optimize işini yaparlar ücret karşılığında. Temayı hangi firmadan aldıysanız onlara bu sorunu bildirmeniz durumunda yapacakları güncelleme ile bu sorunu düzeltebilirler. Ayrıca sadece tema değil eklentilerinizde CPU artışına sebep oluyor olabilir. Bunu anlamak için başka bir tema ile aynı eklentileri kullanıp CPU durumuna bakın birşey değişmezse tek tek eklentileri pasif hale getirip deneyin ve sorunlu eklentiyi tespit edin.

• Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

Bu işi yapan arkadaşlar mevcut forumda. Ticaret bölümünden bulabilirsiniz. Wordpress uzmanları optimize işini yaparlar ücret karşılığında. Temayı hangi firmadan aldıysanız onlara bu sorunu bildirmeniz durumunda yapacakları güncelleme ile bu sorunu düzeltebilirler. Ayrıca sadece tema değil eklentilerinizde CPU artışına sebep oluyor olabilir. Bunu anlamak için başka bir tema ile aynı eklentileri kullanıp CPU durumuna bakın birşey değişmezse tek tek eklentileri pasif hale getirip deneyin ve sorunlu eklentiyi tespit edin.

Teşekkür ederim hocam...

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Google drivede barındırabilirsin videolarını ama mp4 alamazsın. Vk yüklersen .mp4 alırsın ama kendi playerinda yayınlamak istiyorsan sıkıntı yaratır.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al