-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Graphic & Web Designer
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Lenovo z510 aldım ben. i5 olanını ekran kartım canavar gibi nvidia gt 740m ram 8 ekran 2. 8gb ssd 1tb hdd. 1900 civarına i7 olanı var kaçırma al derim. Grafik web tasarımcıyım, ps-ai-c4d-corel açıyorum hepsi birden açıkken bile ısınma olmuyor sorun olmuyor. Bana göre fiyatına göre en güzel laptop budur..
www.enesaktas.com - Tasarımcının Not Defteri
neler yapmışım? == www.be.net/ensaktas
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
web yazılım
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam suan lenovo laptopdan yazıyorum ve evde 3 lenovo laptop var :D ısınma problemi yok denecek kadar az servisleri ilgili 20 iş günü + cumartesilerde sayılıyormuş lenovoda :D wifi bozuktu yani çekim gücü azdı aradım servisi kargoyla evimden aldılar her anda mesajla bildirdiler evimede getirdiler :D iyi donanımda ucuz fiyat lenovoda çünkü ibm corp. markası. yukardaki özelliklerde ne kadardır bilmem ben donanımsal anlatıyım size ses kalitesi hopörler kalitesinde fiziksel kalitesi kullanıma bağlı ben 50 cm yükseklikten sertçe üst kapak üstüne düşürdüm açtım bi sorun yok sadece ufak bi çizik aldım buda normal :D servisi donanımı iyi tavsiye ederim şuanda akıllı telefonunu inceliyorum TR piyasaya girer girmez alcam
yms
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kafanızda bu kadar kriteri belirlemişken, neden hepsiburada.com vb sitelerde daraltılmış arama yapmayı denemiyorsunuz ki?
İçinize sinen sonuçlardan birkaçını, burada bilen arkadaşların deneyimlerine göre kıyaslatabilir ve daha fazla verim alabilirsiniz eminim :)
@Bean Love getLove()
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
asus al asus
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
mvk
www.mistik.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım&Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Asus öneririm, aldığım laptop 1-2 ay sonra 1 yılını dolduracak ve hala taş gibi. Tabletimin markası da Asus oda çok sağlam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
LENOVA ALMAYIN ! hocam lenovalarda ısınma sorunu var. casper al. markaya takılma. casperin ekranı kırılır 100 tl yaptırırsın lenova kırılır 600 tl tabi orjinalsa lenova ekranı. lenovalar genelde samsung ekran kullanıyor yani çöp vallahi insanları kandırıyorlar