hocam suan lenovo laptopdan yazıyorum ve evde 3 lenovo laptop var :D ısınma problemi yok denecek kadar az servisleri ilgili 20 iş günü + cumartesilerde sayılıyormuş lenovoda :D wifi bozuktu yani çekim gücü azdı aradım servisi kargoyla evimden aldılar her anda mesajla bildirdiler evimede getirdiler :D iyi donanımda ucuz fiyat lenovoda çünkü ibm corp. markası. yukardaki özelliklerde ne kadardır bilmem ben donanımsal anlatıyım size ses kalitesi hopörler kalitesinde fiziksel kalitesi kullanıma bağlı ben 50 cm yükseklikten sertçe üst kapak üstüne düşürdüm açtım bi sorun yok sadece ufak bi çizik aldım buda normal :D servisi donanımı iyi tavsiye ederim şuanda akıllı telefonunu inceliyorum TR piyasaya girer girmez alcam
Lenovonun kalitesi ortada (:
Kafanızda bu kadar kriteri belirlemişken, neden hepsiburada.com vb sitelerde daraltılmış arama yapmayı denemiyorsunuz ki?
İçinize sinen sonuçlardan birkaçını, burada bilen arkadaşların deneyimlerine göre kıyaslatabilir ve daha fazla verim alabilirsiniz eminim :)
İçinize sinen sonuçlardan birkaçını, burada bilen arkadaşların deneyimlerine göre kıyaslatabilir ve daha fazla verim alabilirsiniz eminim :)
haklısınız aslında. İlk mesajı güncelledim lenovo z710 full HD (1080p) modelini arıyorum (: