-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhabalar kendime bir site almayı düşünüyorum bana aylık gelir getirebilecek adsense onaylı olacak aylık 100-150 lira getirecek bişey olsa güzel olur sizce nasıl bir site almalıyım bu işlerde pek profesiyonel değilim bazı arkadaşlar var aldıktan sonra tık yok diyorlar nasıl yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siteyi aldıktan sonra host değişimi falan yapıldığından ister istemez hitler etkilenir ve maddi anlamda sıkıntı yaşatabilir. bu yüzden site bilindik bir site değilse almak riskli. çünkü daha sonra adam etmek zor oluyor. google, yandex sıralamaları falan düşebiliyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
benim amacım da kötü değildi ya buradan da anlatabilirsiniz. Hem forum üyeleri için hem bu arkadaş hem de benim için iyi bir açıklama olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam hiçbir site durduk yere para kazandırmaz. Siteye gerekli ilgi ve çalışmaları uygularsan, Google algoritmalarını takip edersen, her gün sitene düzenli olarak konu ile ilgili 3-5 özgün makale yayınlarsan, siteni sürekli geliştirirsen, birazda bu işlerden anlarsan her site para kazandırır. Yoksa alacağın site de gerekli özeni göstermezsen kısa sürede düşüş yaşayabilir, ceza alabilir, yerinde sayarak güncelliğini yitirerek hit kaybedebilir, rakiplerin çalışmaları seni aşağılara itebilir.
Bu işlere ilgiliysen uzmanı olduğun konuda açarsın bir blog, siten belli bir seviyeye geldiğinde Adsense başvurunu yapar, onayını alır ufak ufak başlarsın. Sabır ve özenli çalışma meyvesini er veya geç verir.
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam bende imzamdaki siteyi açtım fakat ilgisizlikten dolayı satmayı düşünüyorum ben ilgilenirim hergun içerik ekledim diyorsanız gerçekten site iyi yerlere gelebilir ilgilenmek isterseniz msj atabilirsiniz. Yada blog acabilirsiniz.