Batuhan adlı üyeden alıntı
Dosyaların ve scriptin temiz olduğuna emin misiniz? Bir tür zararlı kod bulaşmış olabilir, hosting firmanızdan birkaç gün öncesinin yedeklerini isteyip bu yedekler ile karşılaştırma yapabilirsiniz.
Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı
Veritabanını da bi temizleyin hocam. Bir eklenti var, eklentilerden arda kalan gereksiz/çöp tabloları siliyor. Plugin Garbage Collector . Bunu arada çalıştırıyorum şahsen biraz ferahlatıyor siteyi.
Birde çağırılan javascript dosyalarını kontrol edin. Bazen JQuery kütüphanesini falan güncellemek de çözüm olabiliyor.
Eklentileri pasifleştirerek deneyin. Eklenti kaynaklı olabilir.
Tema dosyalarını da orjinaliyle karşılaştırın. Zararlı kod bulaşmış olabilir. Çoğu zaman ufak bir PNG dosyasını çağıran kodlar falan bulaşabiliyor.
Wordpress dosyalarını güncelleyerek deneyin.
Başka temaya geçip birde öyle deneyin.
Olmadı McAfee ve Norton sitelerinden yazılım güvenirliğini test ettirin. Zararlı kod varmı diye.
Daha da olmazsa sunucudandır.
Artık yazı yazarken "Bağlantı koptu. Bağlantınız düzelene kadar kayıt eylemleri devre dışı bırakıldı. Her ihtimale karşı, bu yazıyı tarayıcınıza yedekliyoruz." şeklinde hatada almaya başladım :(
Tema değiştirdim aynı eklentilerden de kaynaklanmıyor sitede 0 ziyaretçi olduğunu an bile pcu kullanımı %90+ dışarıdan çalıştırılan dosya yok ve dışarıda çalışan dosyamız yok :( veritabanını optimize ettim ve son yedeği kontol ettim sitede sıkıntılı dosyada bulamadım, hosting firmasına mail attım onlarda sorun yok diyor, sadece sayfada ki sorgu sayısı ve boyutu fazla dediler. wordpress dosyalarını değiştireceğim hangi dosyaları değiştirmeyi denemeliyim ?