cihatnet
Rüzgara kapılmış gidiyorm
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Koordinatörü
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhabalar,
arkadaşlar eskiden bir blogum vardı. uzun süre ilgisizlikten kapattım. bir kaç ay önce geri açtım blogu farklı bir domainle. Eski blogumdaki yazıları (bir çoğu güncel konular hala) yeni blogumda paylaşmalı mıyım?
Nasıl bir yol izlemeliyim?
Eski yazıları ne sıklıkla paylaşmak doğru olur?
İleri dönük mü paylaşmalıyım, geri dönük mü? Örneğim 20 Haziran 2012 yazılan yazı şimdi, 20 Temmuz 2014 diye mi paylaşmalıyım yoksa 10 Temmuz 2014 mü?
Güncel konu olmayan yazılarıda bloga koymalı mıyım?
(Not: İçeriklerin hepsi özgün.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Öncelikle eski yazılarınızı google da cümle bazında bir aratın. Herhangi bir yerde kaydı varmı bakın. Ya da
http://smallseotools.com/plagiarism-checker/ adresinde açılan alana yazılarınızı komple yapıştırarak özgünlüğünü test edin. özgünlük derecesi %70 in üzerinde ise eski blogtaki yazılarınızı yeni bloğunuzda yayınlayabilirsiniz. Eğer başka bir sitede geçiyorsa veya yazınız özgün olarak görünmüyorsa kopya içeriğe maruz kalabilirsiniz ve sitenize bir katkı sağlamaz. Çok fazla kopya içerik yayınlarsanız da site kalitesi düşer ve Google'da alt sıralara atılarak ceza alabilirsiniz.
Makaleniz önem ve derecesini yitirmeyen, her dönem okunabilen ve konusu geçmeyen bir yazım türü ise elbetteki güncel olarak paylaşabilirsiniz.
Güncel olmayan, özgün yazılarınızı da paylaşmanızda bana göre bir sakınca yoktur. Yeter ki kendini okuttursun, ziyaretçiyi sıkmasın, sitene geleni kaçırtmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
cihatnet
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Koordinatörü
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Peki,
Yazıları hemen mi paylaşmalıyım yazıları, daha çok index :) daha çok aranma yoksa zamana mı yayayım? (Şuanda 150 üstünde yazıyı şuandaki bloguma geçirdim. ) 3 Günde bir yazı paylaşıyordum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hemen paylaşmayın biraz bekleyin indexler silinsin silindiğinden emin olduktan sonra yyazın
cihatnet
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Koordinatörü
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
@WebDost teşekkürler dostum.
Arkadaşlar var başka bir önerisi olan?
Vjolenza
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Eski sitenizin indexlerinin silindiğinden eminseniz gönül rahatlığıyla ekleyebilirsiniz arama motorlarının gözünde özgün olmuşlardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben olsam sitemin güncelliğini tutmak, düzenli gelen ziyaretçilere okunası birkaç makale sunmak için günlük 3-5 yazı yayınlardım. Bir kerede yayınlamanızın da hiçbir zararı olmaz.
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"