Süha Mete adlı üyeden alıntı

Hocam pm alabilir miyim?

Saçma sapan yorumlarla konuyu kirletmiş bir de. Zorla konuda tutulmuyorsunuz filmlerbizden, bilin istedim. Canınız sıkılmış yol göstermek isteyen saf niyetle birisine sataşmışsınız. Anlamsız hareketiniz olmasa bile üslubunuz yanlış.


zaten anlam bu alemi cihanda senden soruluyor. bak bakalım bir tane anlamlı yorumun varmı? yol gösterilmesini istiyorsan az oku ozaman. özellikle birinin yazmasını bekleme. ama tabi kafanı çalıştır dersem seni zora sokmuş olurum.. sende haklısın. bırak artık bu sevimli çocuk tiplemesini.

Ek Olarak:

heavenpatrol adlı üyeden alıntı

İlgilenen herkese teşekkür ederim. 2 gün içerinde alınca gerçekten sevinmiş o sebep ile açmıştım konuyu biraz baltalandı sevincim hatta siteyle uğraşmayı bile bıraktım. bu kimsenin suçu değil benim karekterim, dışlanmış hisedince hevesim kaçıyor. site adresini burdan veriyorum incelemk isteyenler bakabilirler www.teknoyazim.com


seni dışlamadı kimse arkadaşım. sadece bu yazını sevinçten yazdıysan "yaşasın adsense aldım" demen yeterliydi. adsense uzmanı gibi özgün içerik girin kaliteli olsun alırsınız dersen alamayan herkes kopya içerikçi durumunda olur. sevinç farklı şey, yol göstermek farklı şey. senin kaliteli, özgün sözünü burada her konuda bulabilirsin. özellikle vurgulamak diğerlerini kopyacı konumuna koyar.


kimsenin mutluluğunu baltaladığımız yok. ancak buradakilerin çoğu şimdi tıklayıp arkadaşı banlatmaya bile çalışır. ki bunu forumda rahatça çoğu yerde görebilirsiniz. işte sizlerin bir çoğuda kendi alamadığı için, başka birine çok gördüğü için insanları banlatıp keyif çatan karakterdesiniz. sonra buradan destek çıkma naraları atarsınız.