Merhaba arkadaşlar, wm aracı üyeleri olarak bu forumda olan güvenilir kişilerin birbirlerine yardım ederlerse daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Lafı fazla uzatmayayım direk olayı anlatayım ve sonrada ne yapılacağını
Olay şu; Google +1 ile sitelerin üst sıralara geldiği aşikar, ben dizi izleme siteme bu butondan ekledim footera. Siz bu google+1 butonuna basıp kaliteli bir yorum yapacaksınız, Bu yazının altınada yorum yaptığınız ismi ve sitenizi yazacaksınız bende size en az aynı kalitede geri dönüş sağlayacağım sizin google+1 butonunuza. Eğer en az sizin kadar kaliteli yorum geri dönüşü yapmazsam bu konu altında diğer arkadaşları bilgilendirmek için yazabilirsiniz, kötüleyebilirsiniz beni. Hatta yöneticilere bildirebilirsiniz bile. Merak etmeyin bana yardım edene ben fazlası ile yardım etmeye çalışırım.
1- http://www.diziizlettik.com/ bu yabancı dizi siteme girin
2- en altta footerdaki google+1 butonuna basıp kaliteli ve dizi izleme sitesi ile ilgili bir yorum yapın
3- Bu yazının altında yorum yaptığınız ismi ve sitenizin linkini ve türünü yazın
4- En az yaptığınız yorum kadar kaliteli google +1 ve yorum ile geri dönüş alın
OLAY BU ARKADAŞLAR. Güvenilir biriyimdir.