lostyazilim
tr.link

5 aylık siteme hit gelmiyor

5 Mesajlar 974 Okunma
lstbozum
tr.link

MustafaOkanKaya MustafaOkanKaya woopi.blog Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 17 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
www.ilkpaylasim.net adında yaklaşık 6 aylık bir sitem var günlük 60 hiti geçmiyor sizce neden tanıtımı backlink çalışmasını yeterince yaptığımı düşünüyorum.

woopi.blog
wmaraci
reklam

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)
Nedenini kendin söylüyorsun;

tanıtımı backlink çalışmasını yeterince yaptığımı düşünüyorum

SEO 'paketi' almaya devam edersen sitenin sonu domain çöplüğünde olur...

RcpVS0198 RcpVS0198 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad R** V**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 72 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam vallaha bu hit çoğumuzun ortak sorunu.Ne yapmalıyız bende açıkçası bilemiyorum.Siteme günde ortalama 200-300 kişi anca geliyor bendede. :(

SeyhunSarioglu SeyhunSarioglu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Elektrik/Elektronik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 23, (%100)
Google'da full program indir,full oyun indir gibi site açıklamaları ve sloganlarını kullanan bir çok site silinmişti hatırlarsanız çok önceden bunları kullanmamaya özen gösterin.

Backlink'i nerden aldınız? En az 2-3 yıllık bir site + pagerank vesayre değerli önemli derece de yüksek sitelerden almanı tavsiye ederim. Ayrıca edu.tr gibi alan adlarından alacağınız backlinkler ile sitenizi uçusa geçirebilirsiniz.

Farklı olmaya özen gösterin piyasa da olan herkesin yaptığı şeyleri taklit etmeyin.Yazacağınız makale en az 100 kelimelik ve anlaşılabilir şekilde olması lazım,gireceğiniz keywords'ları doğru seçmelisiniz bunun için google adwords'un kelime servislerini kullanabilirsiniz. Özgün ve farklı oldukça Google sizlere geri dönüşü yapacaktır zaten.
Seo puanınız; 72 ve açtığınız yazılar ya 10 kelime ya da 20 kelime uzun ve güzel bir açıklama yapın hocam.

Bunları uygulayın derim aynı şeyden bende muzdaribim fazla bir hitim yok fakat bunları uymaya çalışıyorum alexa değerlerim falan filan 1 aylık sitem için TR'de 12 bin hergün ya da 2 günde bir 3 bin 3 bin inmekte.Genelde zaten bunları hepimiz biliyoruz da bir hatırlatayım dedim :)
MustafaOkanKaya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

MustafaOkanKaya MustafaOkanKaya woopi.blog Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 17 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Teknojan adlı üyeden alıntı

Google'da full program indir,full oyun indir gibi site açıklamaları ve sloganlarını kullanan bir çok site silinmişti hatırlarsanız çok önceden bunları kullanmamaya özen gösterin.

Backlink'i nerden aldınız? En az 2-3 yıllık bir site + pagerank vesayre değerli önemli derece de yüksek sitelerden almanı tavsiye ederim. Ayrıca edu.tr gibi alan adlarından alacağınız backlinkler ile sitenizi uçusa geçirebilirsiniz.

Farklı olmaya özen gösterin piyasa da olan herkesin yaptığı şeyleri taklit etmeyin.Yazacağınız makale en az 100 kelimelik ve anlaşılabilir şekilde olması lazım,gireceğiniz keywords'ları doğru seçmelisiniz bunun için google adwords'un kelime servislerini kullanabilirsiniz. Özgün ve farklı oldukça Google sizlere geri dönüşü yapacaktır zaten.

Bunları uygulayın derim aynı şeyden bende muzdaribim fazla bir hitim yok fakat bunları uymaya çalışıyorum alexa değerlerim falan filan 1 aylık sitem için TR'de 12 bin hergün ya da 2 günde bir 3 bin 3 bin inmekte.Genelde zaten bunları hepimiz biliyoruz da bir hatırlatayım dedim :)

eyvallah hocam bunların birçoğunu yapmaya çalışıyorum :)

Ek Olarak: Galiba bu serüven 1 yıl sürer biter
SeyhunSarioglu

kişi bu mesajı beğendi.

woopi.blog
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al