lostyazilim

Site Hit Konusunda Yardım

8 Mesajlar 1.176 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AeonBilisim AeonBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 2 / 9
  • Ticaret 2, (%50)
Merhabalar arkadaşlar öncelikle 2 gün önce açmış olduğum dizi siteme yavaş yavaş yabancı dizileri eklemekteyim fakat bazı noktalarda sizlerden yardım almak istiyorum arkadaşlar

1 - Siteme Pagerank Eklentisi nasıl ekleyebilirim veya alabilirim

2 - Siteme Hit Çekmek için Neler Yapmam Gerekli veya Neler Almam Gerekli

3 - Siteme Gelen Hitleri Nasıl Görebilirim günlük olarak

bana bu 3 konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar umarım vardır lütfen yardımlarınızı esirgemeyin :)

Site : www.diziduck.com

wmaraci
reklam

grafen grafen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 962
  • Beğeniler 23 / 181
  • Ticaret 17, (%100)
http://www.1pagerank.com
Pagerank icin yukarıdaki adresi kullabilirsin
Belli kelimelerde hit alabilmen icin paravan blog ve tanıtım yazılarıyla hitlerini artırabilirsin
Hitler içinde yandex metrica veya google analytics kullanabilirsin
AeonBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

kpssdelisi kpssdelisi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 118 / 107
  • Ticaret 2, (%100)
---------------------
AeonBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 2 / 9
  • Ticaret 2, (%50)
http://www.1pagerank.com
Pagerank icin yukarıdaki adresi kullabilirsin
Belli kelimelerde hit alabilmen icin paravan blog ve tanıtım yazılarıyla hitlerini artırabilirsin
Hitler içinde yandex metrica veya google analytics kullanabilirsin
Beğen

Hocam Pagerank için verdiğiniz sitede sitemi yazıp arattırdım 55 Puan gibi birşey verdi acaba ne demek oluyor pek bilmediğim için anlamadım :/

Ek Olarak: Selam hocam hayırlı olsun,
1- O tarzda bir eklenti eklemen sitene zarar verir, pagerank bilgisi gösteren sitelere backlink kazandırmış pagerankını paylaştırmış olursun kaldıki siteyi yeni açtım diyorsun pr 6-7 olur bunu gösterirsin ama 0.. nereden baksan zararlı yinede kullanayım diyorsan pagerankcheck yaz googleda onlarca sayfa çıkar orada verilen kodu sitene eklersin o kadar eklentiye gerek yok
2- Seoyu araştır, siteni içi seonu link yapını h-açıklama vs. düzgünce ayarla, dış seon için siten ile alakalı sitelerden yükselmek istediğin kelimelerden zamanla doğal gözükecek şekilde backlink al, sosyal medya ve imleme sitelerini kullan farklı sayfalarını paylaş.. Doğal olmayan hiçbir program yada yolu kullanma deneme ileri vadede büyük zarar verir.. Orjinal ve yararlı(ziyaretçilerin tekrar gelebileceği uzun süre sitende durabileceği..) içeriklerini arttır 1 ay düzenli içerik gir 1 ayın sonunda organik hitin artmaya başlayacaktır..
3- Google analytc ve yandex metrica kullanabilirsin
kolay gelsin umarım yararlı olur

Hocam Ziyaretçileri Görmek için yandex metrica kullanmayı deneyeyim dedim verdiği sayaç kodunu footer kısmına ekledim fakat birşey değişmedi nedeni nedir acaba

wmaraci
wmaraci

tunahanerol tunahanerol http://tunahanerol.com Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci / Elektrik Elektronik Mühendisliği
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** E**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Ben ziyaretçi ve sayfa görüntülenme sayısı olarak StatPress eklentisi kullanıyorum.

Oguzhan WM Oguzhan WM Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
sayyac.com un sayacinı ekle anahtar kelimeleri ip leri vs. detaylı öğrenebilirsin.Bu arada siten hayırlı olsun

babyclothes babyclothes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek e-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
1. yazdığınızı unutun fayda sağlamaz
2. sitenizle özdeşli site ve bloglardan tanıtım yazısı alın, aynı tanıtım yazısını birdan fazla yerde yayınlatmayın, her tanıtım yazısı alacağınız yere farklı özgün içerik yayınlatın ve tanıtım yazınıza 3 ten fazla link vermeyin
3. istatistikler için en iyisi Google Analytics, eğer adwords kullanıyorsanız veya ileriki dönemlerde kullanmayı düşünürseniz adwords hesabınızın bağlı olduğu google hesabından analytics kodu alın, şu an kullanmıyorsanız daha sonra adwords hesabınızı da şu an oluşturacağınız analytics hesabınızın bağlı olduğu google hesabınızdan alın ki hitleri değerlendiridken bugün kaç kişi organik aramadan gelmiş kaç kişi paralı reklamdan gelmiş gibi analiz yapabilirsiniz.

sitelerden birinin bugünkü google analytisc ekran görüntüsü

• Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 2 / 9
  • Ticaret 2, (%50)
1. yazdığınızı unutun fayda sağlamaz
2. sitenizle özdeşli site ve bloglardan tanıtım yazısı alın, aynı tanıtım yazısını birdan fazla yerde yayınlatmayın, her tanıtım yazısı alacağınız yere farklı özgün içerik yayınlatın ve tanıtım yazınıza 3 ten fazla link vermeyin
3. istatistikler için en iyisi Google Analytics, eğer adwords kullanıyorsanız veya ileriki dönemlerde kullanmayı düşünürseniz adwords hesabınızın bağlı olduğu google hesabından analytics kodu alın, şu an kullanmıyorsanız daha sonra adwords hesabınızı da şu an oluşturacağınız analytics hesabınızın bağlı olduğu google hesabınızdan alın ki hitleri değerlendiridken bugün kaç kişi organik aramadan gelmiş kaç kişi paralı reklamdan gelmiş gibi analiz yapabilirsiniz.

sitelerden birinin bugünkü google analytisc ekran görüntüsü

Çok teşekkür ederim değerli yorumun için hocam bir şey sormak istiyorum bu ücretli olarak siteye sağlanılan 10.000 , 20.000 kitleli hit yollayan siteler iyimidir site için satın alsam böyle birşey sitem daha iyi olurmu ? google indexi vs. ön sıralara cıkmak için sonucta yüzlerce dizi sitesi var bizim amacımız en iyilerinden biri olmak bunun için ne gibi bir bütçe ve alış veriş sağlamamız gerekli sitemiz için ?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al