http://www.1pagerank.com
Pagerank icin yukarıdaki adresi kullabilirsin
Belli kelimelerde hit alabilmen icin paravan blog ve tanıtım yazılarıyla hitlerini artırabilirsin
Hitler içinde yandex metrica veya google analytics kullanabilirsin
Beğen
Hocam Pagerank için verdiğiniz sitede sitemi yazıp arattırdım 55 Puan gibi birşey verdi acaba ne demek oluyor pek bilmediğim için anlamadım :/
Ek Olarak:
Selam hocam hayırlı olsun,
1- O tarzda bir eklenti eklemen sitene zarar verir, pagerank bilgisi gösteren sitelere backlink kazandırmış pagerankını paylaştırmış olursun kaldıki siteyi yeni açtım diyorsun pr 6-7 olur bunu gösterirsin ama 0.. nereden baksan zararlı yinede kullanayım diyorsan pagerankcheck yaz googleda onlarca sayfa çıkar orada verilen kodu sitene eklersin o kadar eklentiye gerek yok
2- Seoyu araştır, siteni içi seonu link yapını h-açıklama vs. düzgünce ayarla, dış seon için siten ile alakalı sitelerden yükselmek istediğin kelimelerden zamanla doğal gözükecek şekilde backlink al, sosyal medya ve imleme sitelerini kullan farklı sayfalarını paylaş.. Doğal olmayan hiçbir program yada yolu kullanma deneme ileri vadede büyük zarar verir.. Orjinal ve yararlı(ziyaretçilerin tekrar gelebileceği uzun süre sitende durabileceği..) içeriklerini arttır 1 ay düzenli içerik gir 1 ayın sonunda organik hitin artmaya başlayacaktır..
3- Google analytc ve yandex metrica kullanabilirsin
kolay gelsin umarım yararlı olur
Hocam Ziyaretçileri Görmek için yandex metrica kullanmayı deneyeyim dedim verdiği sayaç kodunu footer kısmına ekledim fakat birşey değişmedi nedeni nedir acaba