VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ben sitemin bir sayfasını ziyaretçinin indirebilmesini istiyorum. Ancak öyle rarlı falan değil bildiğin .html uzantılı olarak o sayfayı indirebilsin istiyorum. Yani sayfada bir link olacak kişi o linke tıkladığında sayfa index.html olarak inecek. Js ile yapılabilir sayfayı yazdırma olayı var ancak indirme olayı için bir kod bulamadım yardımınıza ihtiyacım var.
ozibu51
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci-Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeş daha basidi var sayfayi sen indir ve sunucuna yükle yüklenen yerdeki linkide indirime linkine ver yapamazsan bana don aksam ogretiyim simdi cikmqm lazim
1 kişi bu mesajı beğendi.
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
ozibu51 adlı üyeden alıntı
Kardeş daha basidi var sayfayi sen indir ve sunucuna yükle yüklenen yerdeki linkide indirime linkine ver yapamazsan bana don aksam ogretiyim simdi cikmqm lazim
Normalde mausunuz ile ters klik yaparak HEDEFİ FARKLI KAYDET dediğimizde, sayfamızın index dosyasının yanı sıra birde files dosyası oluşuyor. Benim bunları tekrar siteye yükleyip indirebilmem için yani bir indir butonuna atamam için dosyaları her halükarda ziplemem gerek.
yms
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayfaya ait dosyaları da indirmesinin sebebi; web sayfasının tamamını kaydediyor olmanızdır. Sayfadaki bağlantıları prorokol ve domain adı ile birlikte yazıp, yalnızca web sayfası olarak kaydederseniz, "files" dizini oluşturulmadan indirilir ve internete bağlı olunduğu sürece o dosya sorunsuz şekilde lokalde çalıştırılabilir.
@Bean Love getLove()