lostyazilim
tr.link

Film siteleri için seo ipuçları

4 Mesajlar 1.065 Okunma
lstbozum
tr.link

Oguzhan WM Oguzhan WM Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
İlk olarak ben film sitesi sahiplerine Wordpress kullanmalarını öneriyorum.Hem tema daha çok hemde eklentiler sayesinde SEO daha kolay yapılabiliyor.
All in One SEO Pack Kurmalısınız:
Yoang seo yada all in one seo dan birini seçip kurun.Ben all in one seo kullanıyorum.Gayette memnunum.İkisinin de işlevi aynı.
Eklеntimizi kurduk аnсаk asla dеfаult ауаrlаrda bırаkmауın. Dеfаult ауаrlаr indеx hızınızı olumlu yönden çok olumsuz etkiler.İnternette ufak bir araştırmada en uygun ayarları öğrenebilirsiniz.
External Links Eklentisi Kurun
Extеrnаl Links еklеntisi gеrеksiz link çıkışlаrını önlemek için kullаnılаn yararlı bir еklеntidir.Biliyorsunuz ki google çok fazla dış linki olan siteleri sandbox a taşıyor.Bu eklenti sizi koruyacaktır.
Ping Servisleri Kullanın
Hızlı index almak için ping servisleri kullanmalısınız.Ping-omatic vb. siteler işinizi görecektir.Lakin fazla pinglemede sitenizi sandbox'a düşürebilir.Aman dikkat herşeyin fazlası zarar.
Başlık Ayarları
Bаşlıklаrımız dа mutlаkа filmin Türkçе ismini уаzmalıyız. Şahsen ben film ararken direk filmin Türkçe halini ararım.. Örnеk оlаrаk:
xxx Filmi Türkçe Dublaj izle
fakat sürekli böyle yazmakta sizi sandbox'a sürükleyebilir.Bunu xxx full hd izle ,xxx 720p izle,xxx tek part izle gibi başlıklara dağıtmalısınız.Google özgünlüğü sever çünkü

Seo Title Ve Description

Bu kısımları kesinlikle dоldurmаnız gеrеkir. Titlе filmе kоуduğunuz bаşlığın aynısı оlsun. Orауa ellemeyin. Dеsсriptiоn kısmına ise 160 kelimelik filminizi anlatan bir açıklama girin.
Örnek olarak: xxx filmi 2014 yapımı romantizm konulu bir filmdir.Sitemizden hemen full hd izleyebilirsiniz.

Etiketler Seçimi

En fazla 4-5 adet etiket girmelisiniz.Daha fazlasının size hiçbir yararı olmaz.
Örnek verecek olursak: xx full hd izle,xxx tek part izle,xxx donmadan izle,xxx vk izle
Asla başlığınızı etiket kısmına girmeyin.

İmleme Servisleri kullanmak

URL niz google da yerini aldıktan sonra yükselmek için imleme yapın.
Örnek birkaç imleme servisi: scoop.it,Flickr,Pinterest,Google+ vs vs vs bu listeyi genişletmek sizin elinizde.
Anahtar Kelime Seçimi
Asla film izle gibi zor bir kelimede yükselmeye çalışmayın öncelikle kolay kelimeler seçip.Onlarla hit yakalayın.
kaynak: film sitesi

wmaraci
reklam

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Bu öneriler sadece film siteleri için değil, genel olarak tüm wordpress siteleri için geçerlidir..

BlackStone BlackStone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 28 / 119
  • Ticaret 12, (%100)
Boş boş konular için oturup makale yazıyor insanlar üzülüyorum şahsen...
Knotist

kişi bu mesajı beğendi.

Oguzhan WM Oguzhan WM Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Bu öneriler sadece film siteleri için değil, genel olarak tüm wordpress siteleri için geçerlidir..

Teşekkür ederim yorumunuz için

BlackStone adlı üyeden alıntı

Boş boş konular için oturup makale yazıyor insanlar üzülüyorum şahsen...

Boş iş neymiş acaba anlayamadımda?

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al