CennetKapisi adlı üyeden alıntı
cok tesekkür ederim artik son sorum. Maddi acisindan simdi bakmayarak bu tema görsel olarak nasil?100% Seo tasarimli
, taglardan tut etiketler .html uzantilar... (rastgele konular hem üst'e hem altta) hep degisen konular'a göre hazirladim...
Birde bu fikrini rica etsem...
Birde bu fikrini rica etsem...
Rastgele konular alanında tıklamalar nasıl? Yani mevcut ziyaretçin ilgi gösteriyor mu? (Özellikle üsteki bağlantılara) Önemli olan bu.
Arama motorları her zaman ziyaretçiler gözünden sitelere bakmamız gerektiğini söylüyor ve onlar bu şekilde inceleme yapıyor. Şimdi sitenin bir ziyaretçisi olarak uzun başlıklar ve bağlantıların fazlalığı beni yordu. Elbette önemli olan benim görüşüm değil, sitenin mevcut ziyaretçilerinin yaklaşımları. Tıklama hareketlerini takriben bir analiz çıkarabilir ve ona göre hareket edebilirsin. Ziyaretçilerinin fazlalılığı bu bağlantıları kullanıyorsa sorun yok demektir. Aksi bir durumda optimizasyon gerekecektir.
Sürekli söylenen bir söz var, her zaman kullanıcıları düşünün, kullanıcılar için içerik üretin bu söz aslında her şeyi özetliyor. Uzun vadeli, optimum kazancın anahtar noktası :)
Sorun olursa sorabilirsin, bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.