lostyazilim
tr.link

Blogumdan Nasıl Kazanç Elde Ederim

30 Mesajlar 2.960 Okunma
acebozum
tr.link

Yaziverdik Yaziverdik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 0 / 9
  • Ticaret 4, (%100)

RcpVS0198 adlı üyeden alıntı

Hocam aslında yher şey dediğiniz gibi sağolun detaylıca girip göz atıp ilgilenmişsiniz ama hitim düşük.Bir türlü hit kazanamadım.

Hit kazanmak için sosyal medya ağlarının tümünü kullanmanı tavsiye ederim. Yazını girince hızlı index almıyorsa webmasters ile index aldır ve hemen sosyal ağlarda yazını paylaş. Böylece alexa değerinde ziyaretçiden dolayı düşüş olacaktır.
Ender konularda insanların arayabileceği şekilde yazılar gir google sana hit gönderecektir.
Sosyal ağlarda facebook, twitter, google+ gibi yerlerde paylaşımlarını yap. Sitene uygun paravan blog açıp konular gir sitene link ver. Google ve alexa seni yükseltecektir.
Araştırarak hepsini uygulayabilirsin.

elektronikssl
webimgo

RcpVS0198 RcpVS0198 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad R** V**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 72 / 45
  • Ticaret 0, (%0)

Yaziverdik adlı üyeden alıntı

Hit kazanmak için sosyal medya ağlarının tümünü kullanmanı tavsiye ederim. Yazını girince hızlı index almıyorsa webmasters ile index aldır ve hemen sosyal ağlarda yazını paylaş. Böylece alexa değerinde ziyaretçiden dolayı düşüş olacaktır.
Ender konularda insanların arayabileceği şekilde yazılar gir google sana hit gönderecektir.
Sosyal ağlarda facebook, twitter, google+ gibi yerlerde paylaşımlarını yap. Sitene uygun paravan blog açıp konular gir sitene link ver. Google ve alexa seni yükseltecektir.
Araştırarak hepsini uygulayabilirsin.

Hocam indexi web tools ile yapıyorum evet.Fakat anlamadığım nokta şu.Sosyal medyanın ne getirisi var ki.Evet kabul ediyorum çok büyük bir topluluğa sahip ama ben bunu profilimde paylaşırsam kimse bakmaz,bakmıyor ki.Ne getirisi olacak.İşte bu sebeple ben sosyal medyadan birşey beklemiyorum.

Ama "Ender konularda insanların arayabileceği şekilde yazılar gir google sana hit gönderecektir." fikrinize hemfikirim evet haklısınız.

Bir kaç maddeyi uygulayacağım umarım iyi sonuçlar elde ederim.

cagatayg cagatayg İyi Hitler... Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 53 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Aynen sosyal medya'yı nasıl kullanacağız ? Profilde veya değişik sayfalarımda paylaşıyorum 3-5 kişi görüyor.

• Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad R** V**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 72 / 45
  • Ticaret 0, (%0)

Çağatay adlı üyeden alıntı

Aynen sosyal medya'yı nasıl kullanacağız ? Profilde veya değişik sayfalarımda paylaşıyorum 3-5 kişi görüyor.

Benle hemfikir birini bulduğuma sevindim :D
cagatayg

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

KayipCadde KayipCadde WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 3 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Blog için en iyi gelir bence tanıtım yazıları oluyor ancak bunun için de sabır gerekli. Blogunuzun biraz yer edinmiş olması gerekiyor.

Kayıp Cadde Blog | Çok özgün bir blog. | kayipcadde.com

• Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad R** V**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 72 / 45
  • Ticaret 0, (%0)

KayipCadde adlı üyeden alıntı

Blog için en iyi gelir bence tanıtım yazıları oluyor ancak bunun için de sabır gerekli. Blogunuzun biraz yer edinmiş olması gerekiyor.

Çok iyi yere değindiniz hocam.Tanıtım yazıları aslında ufakta olsa kazanç sağlayan bir yöntem.Eğe ki blogta biraz olsun yer edinmişse iş tamamdır. ;)

Yaziverdik Yaziverdik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 0 / 9
  • Ticaret 4, (%100)

Çağatay adlı üyeden alıntı

Kullanmak basit fakat, mesela paylaşım yapacağınız facebook sayfasında büyük derecede gerçek ve aktif üyesi olması gerekli bu 100k ile 500k arasında olabilir.
Kullanıcıların tıklamasına yönelik doğru başlık seçimleriyle merak uyandıran başlıklar tıklamayı arttırır. Twitter da ise aynı şekilde aktif takipçiler gereklidir. Twitter da paylaşım yaparken goo.gl gibi link kısaltma servisi kullanabilirsiniz. Google+ ile de çevreniz fazla ve görüntülemeniz yüksek olmalı ki sitenize gelen kişi sayısı artsın. Google+ tag seçeneğide sunuyor. Aynen twitter ve facebooktaki gibi.
Çalışmalar yapmak sizin elinizde.

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
hitiniz ne aceba

• Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad R** V**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 72 / 45
  • Ticaret 0, (%0)

+250 civarı

Ek Olarak:

Yaziverdik adlı üyeden alıntı

Kullanmak basit fakat, mesela paylaşım yapacağınız facebook sayfasında büyük derecede gerçek ve aktif üyesi olması gerekli bu 100k ile 500k arasında olabilir.
Kullanıcıların tıklamasına yönelik doğru başlık seçimleriyle merak uyandıran başlıklar tıklamayı arttırır. Twitter da ise aynı şekilde aktif takipçiler gereklidir. Twitter da paylaşım yaparken goo.gl gibi link kısaltma servisi kullanabilirsiniz. Google+ ile de çevreniz fazla ve görüntülemeniz yüksek olmalı ki sitenize gelen kişi sayısı artsın. Google+ tag seçeneğide sunuyor. Aynen twitter ve facebooktaki gibi.
Çalışmalar yapmak sizin elinizde.

Hocam iyi güzel söylüyorsunuzda 100k lık sayfa nereden nasıl bulalım ki :)

saltuntas saltuntas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek blog yazarlığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 42 / 391
  • Ticaret 92, (%99)

RcpVS0198 adlı üyeden alıntı

+250 civarı

Ek Olarak:

Hocam iyi güzel söylüyorsunuzda 100k lık sayfa nereden nasıl bulalım ki :)

Hocam burada sosyal medya ticareti ile uğraşan kişiler var. Bu kişiler ile irtibata geçebilirsiniz.
RcpVS0198

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al