cem310
Kişisel bir mesajdır.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
matba
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google alternatif olması için destekliyorum. Google istediği gibi kural koyma diktatörlüğünü devam ettirmesi bizim Googlede ısrar etmemiz. Alternatifi olursa iyi olur. Şun ki Google arama sonuçlarının yandexten iyi olduğunu da düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
yandex TR de gelişiyor ben daha herhangi bir forumda google destek ekibi görmedim ancak geçenlerde birebir rastladım önce wmaracı ŞAKA yapıyo sandım harbiden doğru helal olsun Rus diyoruz Ancak hizmete bak
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Vay be Yandex'in destek ekibini burada görünce vahada gm görmüşçesine sevindim. Alın size Yandex farkı, artık "ben ne bileyim yandex miyim" diye espiri yapamayacaksınız :-)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Ssitem Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bende bu uyarıları alıyorum.
Site indekslenmeye başladı. Arama veritabanı 1-2 defa güncellendikten sonra sayfalar arama sonuçlarında yer alacaktır. Hızlı robot tarafından indekslenen sayfalar arama sonuçlarında yer alabilir.
Site indekslenmediği için bu bölüme erişilemiyor
Yandex robotuna göre sitenin yapısı. Sadece 10 sayfadan fazlasını içeren ve toplam yüklenen belgelerin %1'inden fazlasını oluşturan alt bölümler gösterilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu ayaklanmalar çok daha profesyonel ve büyük kitleler tarafından yapılabilse; GOOGLE şuanki gibi artist davranamaz ve Matt Cutts mevcut kibir dolu fiyakalı açıklamalarından hal kalmaz. Ancak insanlara Google'yi bıraktırmak için tüm webmaster kitlelerinin tepki koyması gerek.