lostyazilim

Telif Hakkı

15 Mesajlar 1.632 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Skala Skala https://mekasosyal.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek İletişim Hizmetleri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 32 / 52
  • Ticaret 9, (%100)
Yok hocam Bi logo için uğraşmam kaldırdım zaten siritede ve sosyal ağlarımda da karşı taraftan mail bekliyorum cevapları ne olacak bakalım

wmaraci
reklam

errorcode errorcode Kullanmıyor Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarımcı ve Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** D**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 124 / 60
  • Ticaret 13, (%100)
Renklerde 1-2 değişiklik, işlem tamam.

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

Skala adlı üyeden alıntı

Yok hocam Bi logo için uğraşmam kaldırdım zaten siritede ve sosyal ağlarımda da karşı taraftan mail bekliyorum cevapları ne olacak bakalım

Böyle bir saçmalık olamaz ya, tamam logoda telif hakkı varsa telif belgesini göndersin. Kardeşim bugün bile facebook'un logosu her tarafta kullanılabiliyorsa böyle basit sitelerin birde "Free" olarak dağıtılan logoların her tarafta kullanılması normal. Ben olsam sonuna kadar direnirdim, bir bana düşmüyor ki şöyle kişiler. Bak o insanlarla nasıl uğraşırdım ben. Saçmalığın daniskasından başka hiçbirşey değil. Bana sorarsan o logoyu kaldırma verebiliyorlarsa versinler bakalım mahkemeye.

Skala Skala https://mekasosyal.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek İletişim Hizmetleri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 32 / 52
  • Ticaret 9, (%100)
Renkler zaten değşikti hocam soma olayından sonra hiç logomu değiştirmedim renkler siyahtı orjinalinden farklıydı

Ek Olarak:

XGames adlı üyeden alıntı

Böyle bir saçmalık olamaz ya, tamam logoda telif hakkı varsa telif belgesini göndersin. Kardeşim bugün bile facebook'un logosu her tarafta kullanılabiliyorsa böyle basit sitelerin birde "Free" olarak dağıtılan logoların her tarafta kullanılması normal. Ben olsam sonuna kadar direnirdim, bir bana düşmüyor ki şöyle kişiler. Bak o insanlarla nasıl uğraşırdım ben. Saçmalığın daniskasından başka hiçbirşey değil. Bana sorarsan o logoyu kaldırma verebiliyorlarsa versinler bakalım mahkemeye.

Hocam zaten adamlara mesajımda da dedim logonuz Google aramalarında ücretsiz olarak dağıtılıyor. Eğer telif hakkı gibi bir durumunuz varsa Google aramalarında da kaldırmanızı oneriyorum. Dedim mesajı attım fakat ses seda çıkmadı

wmaraci
wmaraci

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

Skala adlı üyeden alıntı

Renkler zaten değşikti hocam soma olayından sonra hiç logomu değiştirmedim renkler siyahtı orjinalinden farklıydı

Ek Olarak:

Hocam zaten adamlara mesajımda da dedim logonuz Google aramalarında ücretsiz olarak dağıtılıyor. Eğer telif hakkı gibi bir durumunuz varsa Google aramalarında da kaldırmanızı oneriyorum. Dedim mesajı attım fakat ses seda çıkmadı

1 gün bekleyin birşey çıkmazsa direk logonuzu geri ekleyin.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al