Merhabalar.

Yaklaşık 3 hafta önce, tüm ücretsiz Android platformu için çıkarılan uygulamaları inceleyip, hızlı bir şekilde kullanıcılara sunma amaçlı indir-apk sitemi açtım.

Büyük bir site olma amacıyla, blog gibi değil profesyonel bir site gibi olmak amacıyla temayı daha profesyonel ve kullanıcı dostu yapmaya çalıştım. Biraz renkli oldu bu da benim isteğimdi.

Wordpress üzerine kurulu olan sitem, şuan günde 15 20 hit alıyor ve en çok Yandex'ten geliyor, Allah razı olsun Yandex'ten.

Siteyi açtım 2 hafta sonra 15 içerikle Adsense aldım, inşallah reklamlara tıklayıp banlatmaya çalışanlar çıkmaz. Bir önceki Adsense aldığımda bu vaka ile banlanmıştım. Allah sizi bildiği gibi yapsın diyorum :D Zaten 1 haftada 0 ücret kazandım. Bu da bu sefer Adsense'e çok değer vermemden dolayı :) Hatta bu yazıyı yazarken bile düşündüm bir şey olur mu diye :)

Sitenin çoğu şeyi tamam gibi zamanla daha oturacak ve gelişecek inşallah. Fakat tek başıma siteyi götürüyorum biraz ağırlık var omuzlarımda.

Apk İndir


Sitem hakkında görüşlerinizi alayım? İyi kötü her yorumunuzu alıyorum. Sitenin gelişmesi için yardımlarınıza ihtiyacım var.